Razlike med distinctive, progression, exclusive...

Tehnične teme o modelih 159, Brera in Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

sylver23 napisal/-a:Kam si pa priklopil ta USB port na radio? Si mogu avtoradio ven vzeti ali celo del armaturne, da si povedal USB kabel do avtoradia?
viewtopic.php?t=21103

http://www.mp3avto.si/vmesniki/xcarlink-usbsd

sylver23 napisal/-a:se mi ne splača imeti 1000 audio cdjev v avtu, če imam lahko vse na 30 cdjih itd....
CDji so že out.
Vzrok leži v zgornjem linku...
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Treentar
Alfist
Alfist

sylver23 napisal/-a:Kam si pa priklopil ta USB port na radio? Si mogu avtoradio ven vzeti ali celo del armaturne, da si povedal USB kabel do avtoradia?

Ja potem se mi bolj splača, če kupim alfico 159 z navigacijo, katera po defaultu omogoča mp3 glasbo...
Ja, ker glavni kriterij pri nakupu vozila je, da špila mp3-je!!!!!!
S takim razmišljanjem si pa res idealna klientela za tiste ki na avto.net svoje razvaline življenja prodajajo..
sylver23
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Medvode, Izola

Ni mi na 1. mestu to, da dobim avto z mp3, zato pa sprašujem kakšne so kej rešitve če kupim avto brez mp3.

Sicer je to res najmanjši problem, načeloma lahko kupim aftermarket avtorado in vstavim in bo kul.

Zato tudi sprašujem po opremi..

Verjemi, da bi rad dobil tako alfico, ki se ne bo veliko kvarila :D in bom z njo imel čim manj stroškov za vzdrževanje. Za mp3 sem pa mimo grede vprašal.

Iskreno povedano bi potreboval nekoga, ki obvlada alfice in bi bil pripravljen iti z menoj do prodajalca alfe, da jo skupaj pregledamo. Sam se NE spoznam na nakupe, zato bi morda bilo res fajn, da bi z nekom, ki bi takoj videl ali je avto bil karamboliran, barvan, kakšna je mašina, preverjanje KM.. itd.. da gre z menoj :)
Uporabniški avatar
Boris18
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Domžale

Ja potem se mi bolj splača, če kupim alfico 159 z navigacijo, katera po defaultu omogoča mp3 glasbo (vse cdje imam z mp3 glasbo posnete) in se mi ne splača imeti 1000 audio cdjev v avtu, če imam lahko vse na 30 cdjih itd....

Pa vsi navigacijski avtoradiji omogočajo mp3?
Slika
Da, vsi radiji z navigacijo omogočajo branje mp3-jev.
silver_line
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

[quote="sylver23"]Kam si pa priklopil ta USB port na radio? Si mogu avtoradio ven vzeti ali celo del armaturne, da si povedal USB kabel do avtoradia?

V bistvu imam že original luknjo za usb, v sprednjem sovoznikovem predalčku..
Uporabniški avatar
gecco
Alfist
Alfist

Slika
Xcar link se priklopi zadaj v radio na konektor za changer in se komot potegne kabel do predalčka, luknja za kabel je že pripravljena.
drugače Xcar link, vsaj na moji 159, deluje solidno. Ni to to, kar dobiš z original radiom ki predvaja mp3, ampak je pa poceni in elegantna rešitev...sam navadit se moraš kako deluje, da pravilno posnameš mape na USB.
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Je kakšno posebno pravilo za pečenje MP3-jev, ker meni spečenega bolj na brzino ni predvajal. Je ga prepoznal in našel nekaj komadov, pa vendar ni špilal noben.

Radio je navi + tel.
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

mp3 je najbolj priporočljivo peči pri najmanjši hitrosti... :wink:
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori