No zadnjih nekaj tednov je bilo kar pestro:
-prijatelj je z Vitaro na parkirišču zapeljal direktno v moj avto

. Na srečo je bilo bolj kot ne površinsko; odbijač in blatnik sta bila udrta, leva luč pa je bila uničena. Havba je čudežno ostala cela. Že naslednji dan smo pri mehaniku razstavili prednji konec, tri dni kasneje je bila pri ličarju, še dva dni kasneje pa zopet na mojem dvorišču
-ker je bila zvita prednja tablica, sem naročil nove (obe, ker sem imel pri starih črno obrobo sedaj pa je zelena), ter jih namestil z dvostranskim lepilom (50 kg - me že skrbi kaj bo, če bo treba iz kakršnegakoli razloga dajat dol)
-odstranil sem I am the stig in avtocesar nalepki,ki sta krasili zadnjo šipo ter prilepil Alfa klub nalepko
-ter kot zadnje, sem danes pri Dacom zemnil stekla in za pogledat je veliko boljše kot sem si mislil da bo. Ker pa nisem želel tvegati, je šla po Aljaževem priporočilu Alfa klub nalepka dol

. Upal sem da se bo glede homologacije uredilo že danes, vendar sem po prihodu na LPP ugotovil da delajo samo do 13h (too late for me

). Nato sem klical na Špan, kjer pa je bilo ves čas zasedeno, zato sem se med potjo domov ustavil še tam, kjer so me naročili za naslednji teden (upal sem, da bi lahko to naredili takoj, saj ni bilo vrste in je bilo še 1h časa do konca uradnih ur).
Upam, da se da dobiti klubsko nalepko za na zunanjo stran. Na koga se lahko obrnem
Slike pa prilepim jutri.
edit: glede prepustnosti folije-zaustavi 99% UV sevanja in 50% "solar energy" (sončne energije ali nekaj takega), ki je predvidevam, da odgovorna za segrevanje. To so podatki iz papirja o ustreznosti folije-saj to je TÜV kajne?