AR 147 1.6TS by Buxter (str. 23)

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Jaz imam ozko rezervo.
Slika
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Jest mam tud rezervo...
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

buxter napisal/-a:glede na to, da sem jaz svojega prodal za 5.000€ on pa dobil tole rdečo, od prve lastnice, 63000km, letnik 2003, malo boljša oprema, resda je dizel za 3.800€, jo je pač vzel :) pa že nekaj časa si je želel tudi to alfo, pa je gospa naročila in dobila Julijo, to pa prodajala pa jo je vzel :) mislm da bi jo marskdo :)

sej, kšn dan, dva časa si vzamem, jo spoliram bo lih tko lepa kot moja bivša črna, pa še mankrat jo je treba pucat :D
-pa kje je tukaj logika?
-ti si svojo bencinarko 105KM 2002 prodal za 5000,tvoj brat pa kupi
leto mlajšo JTD za 3800
-tvoj kupec pa bratova prodajalka sta totalna idiota,vi dva pa imata srečo =D>
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubno na Gorenjskem

aha, ne vem, jaz pač nimam. mogoče ker je iz uvoza. ne vem.

drugače pa kje je logika ne vem :) tudi 1000 na koncu koncev ne bom doplačal do 3 leta mlajše JTDm :) zato sem pa prodal tisto, tak denar nebi nikol več dobil :) 3800 je pa vredu cena ta bratovo, al ni?
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-seveda je vredu za kupca,za prodajalca pa žalost,svojo nikoli nebi dal za ta denar,če si ti dobil 5000,je bratova (ali moja),po tej logiki,vredna vsaj kakšnega jurja več
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

ne, zame ni žalost. avto je vedno naprodaj, če kdo ceni kar cenim jaz, jo plača. Lepo da jo tudi ti dobro ceniš ;) če je pa neka realna cena za mojo bila cca. 3500€, pa moram rečt, da sem dobil dobro.

Slabega jurja sem doplačal napram moji prejšnji črni, dobil pa tole:

1.9 JTDm, 110KW, 115kkm, distinctive, alfaflex noter, 3 vrata, lepa barva,....

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Še z mojimi feltnami (tiste zgoraj bodo naprodaj):
Slika
Slika
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Zelo lepa in kako se ti dopade zdajšnji jtdm napram prejšnjemu TS. Glede platišč sem pa malce v dvomih, glede na barvo avtomobila in na to, da je FL model, za moj okus lepše izgleda z TOORA platišči. 8C style so zelo lepa, vendar lepše izpadejo na pred fl modelu.
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

Foggy napisal/-a:Zelo lepa in kako se ti dopade zdajšnji jtdm napram prejšnjemu TS. Glede platišč sem pa malce v dvomih, glede na barvo avtomobila in na to, da je FL model, za moj okus lepše izgleda z TOORA platišči. 8C style so zelo lepa, vendar lepše izpadejo na pred fl modelu.
jah tako, včasih sem govoru skos: "dizla pa nkol!" :) ampak ok, sem reku probam pa še zmer lahko, več že ne more kurt kot je tista prejšnja! :) včeraj sem šel v avstrijo po barvo za čeljusti in sem bil zelo prijetno presenečen. se mi je zdelo kot da ni klancev, čeprav sem šel čez Ljubelj, popil mi je 5,8l/100km, pa je nisem šparal.... sliš se tut ne prou velik daj dizl... za zdaj sem zelo zadovoljen :)

Glede felten pa vem ja, ne pašejo lih najbol na FL, ampak te še vedno veliko bolš kot tristar (smo dal zravn bratove. Te toora res dobro sedejo gor, ampak me malo moti, ker so nek robovi popraskani, te moje 8c so pa brez prask :) še zmer pa konc koncev lahko te 8c prodam pa kupm kej druzga :) ampak zaenkrat bo taka, bo še kej treba popravt in zrihtat pred temu :)
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

8C replika delujejo cheap, toora so občutno lepše.
Slika
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

no, o tem da 8c zgledajo cheap se jaz osebno ne strinjam, res je, da toora zgledajo hude gor, najbol zaradi chrom look-a. ampak tako sem se pač odloču in za moje osebno mnenje se mi zdi da sem se odločil prav :)

Imam pa še par vprašanj....

1. Ali ima FL boljše ozvočenje noter kot pre-FL?

2. kje bi se dalo dobiti tako gumico, ki je pod števci?
Slika

3. kje bi dobil par teh čepkov, ki pritrjujejo oblazinjenje v prtljažnem prostoru na klop?
Slika
dom
Alfa Freak
Alfa Freak

niiiiice! fajna je....glede platišč so pa meni osebno bolj všeč Toora...pašejo k barvi tvoje lubike :)

pod 1 in 2 vprašanjem nimam pojma...za une čepke pa bi jaz šel gledat kakšen kalamboriran avto pa jih ven pobral :)
pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

AT? ce nimajo na zalogi, bojo pa narocili.
Ce pa se ti da iskat, kaj pase, pa Anet (al kaj so zdej ze te vse stacune, motomat, euroton...) v stegnah. Majo cepkov na panoju kolk ces, pol pa samo pokazes kerega.
lp, P
Uporabniški avatar
technoboy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: gorenjska

Tudi za moj okus bolj pašejo Toora :wink:
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Meni so 8C platišča načeloma huda, ampak kaj ko delujejo, kot bi bila vsaj colo manjša, kot je njihova dejanska velikost. Ta platišča pridejo do izraza pri 19" in več...
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

hvala za info za čepke, se bom malo pozanimal, upam da dobim, ker mi ne zgleda.

Glede feltn pa vem, delujem nasproti vaših okusov :) kar mi je všeč, ko sem hotu dat tristar gor, so vsi rekl "še ena črna s tristarkam" več u Slovenij. pa sem se premislu, kupu 8C, in ni mi žal, so še vedno brez prask itd. sem probal dat zraven tristarke k moji alfi, pa čist nč ne sedejo, vsaj po mojem okusu. pab jih prodau za par sto evrou, tko jih mam pa vsaj tle gor.

Sicer pa, mam na voljo še ene železne 15" feltne, so naprodaj, pa tudi te Toora so naprodaj, zgleda so vsem zelo všeč. Kupte! :D
Odgovori
  • Informacija