Če imaš identičen motor za menjavo in ne bo treba menjat nič od inštalacije, potem bi šlo za kake 200eu to čez. 1 cel dan ali dva popoldneva po tamalem gre za tak projekt, če je vse ok.turko napisal/-a:čist ena na hitr... če kdo kej šraufa ba li lahko na hitr povedu...
kok bi približno stala menjava mašine 147 1.9jtd letnik 03??

Ni radarja. Tam ga še nisem nikoli videl pa se vsak dan peljem mimo. Je pa res, da ko sonce sije se hitro lahko zazdi, da je slikalo.B|ind napisal/-a:VPRAŠANJE.
Torej avtocesta Novo mesto - LJ, predor pri Šmarji.. predzadnji predor pred Malencami.
Tam je stacjonaren radar oz. je škatla - kdo ve če je radar notri ?
Se mi zdi da me je zabliskalo zadnjič.
In glavno vprašanje - če me je radar slikal, ali me je slikal pred ali izza znaka ki označuje KONEC VSEH OMEJITEV ??
Saj ne rečem, car je, ampak odkar so se razšli, niso niti oni, niti on, tudi približno tisto, kar so bili skupaj.lizard napisal/-a:Gleda na to da je bilo včeraj v Zagrebu na koncertu ogromno Slovencev, domnevam da je bil tudi kdo iz tega foruma?
Skratka verjetno sem včeraj bil priča daleč najbobljšemu koncertu v mojem življenju - Roger Waters - Te Wall tour.
Koliko idej, problemov, motivov, metafor,... se odpira skozi celoten koncert oz. bolje rečeno že predstavo, je prav neverjetno. Po koncertu lahko razmišljaš še par ur, pa še vedno nisi premlel vseh informacij in sporočil, ki so jih dala tkao besedila kot vse ostalo. Pravtako moraš zelo dobro poznati zgodovino posameznih članov Pink Floydov, kot tudi razumevanje celotnih problemov na svetu. Sicer verjetno večina obiskovalcev ne razume večino sporočil, je vseeno bila vse skupaj za en večer kar obsežna doza procesiranja podatkov.
Ob vem tem pa je bil zid (ki se je sestavljal in na koncu seveda tudi porušil) kot celotna projekcija, intd... izpeljano sijajno.
Skratka bilo je tako dobro, da razmišljam, da gre v London 18. maja tole še enkrat gledat, škoda le da je vseh 5 koncertov v O2 Areni že razproadnih, ker se ptoihoma ve da se mu bo spet po dolgem času pridružil Glimoure pri igranju Comfortably Numb in Run Like Hell.

aha qlAlan napisal/-a:Če imaš identičen motor za menjavo in ne bo treba menjat nič od inštalacije, potem bi šlo za kake 200eu to čez. 1 cel dan ali dva popoldneva po tamalem gre za tak projekt, če je vse ok.turko napisal/-a:čist ena na hitr... če kdo kej šraufa ba li lahko na hitr povedu...
kok bi približno stala menjava mašine 147 1.9jtd letnik 03??
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov