Splošno o vsem ali ničim - 5

kar vam pade na pamet
Odgovori
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

Kaj znano? :lol:

Slika
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Uporabniški avatar
technoboy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: gorenjska

luči od giuliette :)
slehernik
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Sicer tudi če daš korita za rože spredaj izgleda bolje kot original nos, ampak tole je pa meni že prav všeč :D

Se sprašujem, kako da se še noben ni lotil pri nas teh samograditeljskih - ok, cena je res mal huda, ampak za Murtayo recimo bi pa že marsikdo skupaj napraskal...
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

Spodaj se drugače skriva Ultima GTR.
Končan avto bo možno videt na letošnjem Gumballu, ki letos manjši del poteka tudi preko Slovenije.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
kača_alfa
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: grosuplje

turko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: ljubljana

čist ena na hitr... če kdo kej šraufa ba li lahko na hitr povedu...

kok bi približno stala menjava mašine 147 1.9jtd letnik 03??
ALFA JE HOBI, HOČEŠ ALI NOČEŠ
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Gleda na to da je bilo včeraj v Zagrebu na koncertu ogromno Slovencev, domnevam da je bil tudi kdo iz tega foruma?

Skratka verjetno sem včeraj bil priča daleč najbobljšemu koncertu v mojem življenju - Roger Waters - Te Wall tour.

Koliko idej, problemov, motivov, metafor,... se odpira skozi celoten koncert oz. bolje rečeno že predstavo, je prav neverjetno. Po koncertu lahko razmišljaš še par ur, pa še vedno nisi premlel vseh informacij in sporočil, ki so jih dala tkao besedila kot vse ostalo. Pravtako moraš zelo dobro poznati zgodovino posameznih članov Pink Floydov, kot tudi razumevanje celotnih problemov na svetu. Sicer verjetno večina obiskovalcev ne razume večino sporočil, je vseeno bila vse skupaj za en večer kar obsežna doza procesiranja podatkov.
Ob vem tem pa je bil zid (ki se je sestavljal in na koncu seveda tudi porušil) kot celotna projekcija, intd... izpeljano sijajno.

Skratka bilo je tako dobro, da razmišljam, da gre v London 18. maja tole še enkrat gledat, škoda le da je vseh 5 koncertov v O2 Areni že razproadnih, ker se ptoihoma ve da se mu bo spet po dolgem času pridružil Glimoure pri igranju Comfortably Numb in Run Like Hell.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
B|ind
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

VPRAŠANJE.

Torej avtocesta Novo mesto - LJ, predor pri Šmarji.. predzadnji predor pred Malencami.
Tam je stacjonaren radar oz. je škatla - kdo ve če je radar notri ?
Se mi zdi da me je zabliskalo zadnjič.

In glavno vprašanje - če me je radar slikal, ali me je slikal pred ali izza znaka ki označuje KONEC VSEH OMEJITEV ??
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

turko napisal/-a:čist ena na hitr... če kdo kej šraufa ba li lahko na hitr povedu...

Če imaš identičen motor za menjavo in ne bo treba menjat nič od inštalacije, potem bi šlo za kake 200eu to čez. 1 cel dan ali dva popoldneva po tamalem gre za tak projekt, če je vse ok.
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Po moje ga je zanimalo skupaj z motorjem.
Tevž156
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Sevnica/Trebnje/Ljubljana

B|ind napisal/-a:VPRAŠANJE.

Torej avtocesta Novo mesto - LJ, predor pri Šmarji.. predzadnji predor pred Malencami.
Tam je stacjonaren radar oz. je škatla - kdo ve če je radar notri ?
Se mi zdi da me je zabliskalo zadnjič.

In glavno vprašanje - če me je radar slikal, ali me je slikal pred ali izza znaka ki označuje KONEC VSEH OMEJITEV ??
Ni radarja. Tam ga še nisem nikoli videl pa se vsak dan peljem mimo. Je pa res, da ko sonce sije se hitro lahko zazdi, da je slikalo. :)

Je pa radar/škatla za tablo konec omejitev, tako da je omejitev 130km/h.
Zadnjič spremenil Tevž156, dne Če Apr 14, 2011 8:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
kača_alfa
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: grosuplje

res je radarja ni notri, je pa šipca tko fejst notr namontirana in se bliska od sonca.
Igor01
Alfa Member
Alfa Member

lizard napisal/-a:Gleda na to da je bilo včeraj v Zagrebu na koncertu ogromno Slovencev, domnevam da je bil tudi kdo iz tega foruma?

Skratka verjetno sem včeraj bil priča daleč najbobljšemu koncertu v mojem življenju - Roger Waters - Te Wall tour.

Koliko idej, problemov, motivov, metafor,... se odpira skozi celoten koncert oz. bolje rečeno že predstavo, je prav neverjetno. Po koncertu lahko razmišljaš še par ur, pa še vedno nisi premlel vseh informacij in sporočil, ki so jih dala tkao besedila kot vse ostalo. Pravtako moraš zelo dobro poznati zgodovino posameznih članov Pink Floydov, kot tudi razumevanje celotnih problemov na svetu. Sicer verjetno večina obiskovalcev ne razume večino sporočil, je vseeno bila vse skupaj za en večer kar obsežna doza procesiranja podatkov.
Ob vem tem pa je bil zid (ki se je sestavljal in na koncu seveda tudi porušil) kot celotna projekcija, intd... izpeljano sijajno.

Skratka bilo je tako dobro, da razmišljam, da gre v London 18. maja tole še enkrat gledat, škoda le da je vseh 5 koncertov v O2 Areni že razproadnih, ker se ptoihoma ve da se mu bo spet po dolgem času pridružil Glimoure pri igranju Comfortably Numb in Run Like Hell.
Saj ne rečem, car je, ampak odkar so se razšli, niso niti oni, niti on, tudi približno tisto, kar so bili skupaj.

Sicer pa je razumljivo - dandanes lahko prodaš samo čimbolj skomercializirano sranje.
B|ind
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

tevž in kača, hvala za informacije.
Če ga res ni, super !
če pa tudi je.. in velja omejitev 130 se dosti ne sekiram.
turko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: ljubljana

Alan napisal/-a:
turko napisal/-a:čist ena na hitr... če kdo kej šraufa ba li lahko na hitr povedu...

Če imaš identičen motor za menjavo in ne bo treba menjat nič od inštalacije, potem bi šlo za kake 200eu to čez. 1 cel dan ali dva popoldneva po tamalem gre za tak projekt, če je vse ok.
aha ql :) tnx :) sm mislu da bi prišlo kaj več :) sej potem je to verjetno enaka cena tudi za 147 bencinarja??
ALFA JE HOBI, HOČEŠ ALI NOČEŠ
Odgovori
  • Informacija