Ali kdo pozna ta avto - 7

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
dzuko
Alfa Freak
Alfa Freak

Kdaj pa si jo prodal? Pa ja igra veze, če so kilometri prevrteni, je pač avto manj vreden in pač preprodajalcem denar dajat je kriminal...
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Zgornja srebrna Brera je od Zege. Kakor sem jo jaz na hito videl je na zunaj kar lepo ohranjena. Po moje se jo splača it pogledat.
LoveALFA
Alfa Junior
Alfa Junior

Lp..

Spet jaz zdej me zanima ce kdo pozna tole AR 145?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4788356&show=1

Vsaka inf je dobrodosla

Lp
ZORE89
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT 1.9jtd16v
Kraj: Zasavje

LoveALFA napisal/-a:Lp..

Spet jaz zdej me zanima ce kdo pozna tole AR 145?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4788356&show=1

Vsaka inf je dobrodosla

Lp
Tole sem videl samo na cesti ko sva se srečala in ob bežnem pogledu me je zelo pritegnila od zunaj je bila zelo lepa kako je pa drugače z njo ti bo pa kdo drug povedal.
lp
gregork
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Bohinj

dzuko napisal/-a:Kdaj pa si jo prodal? Pa ja igra veze, če so kilometri prevrteni, je pač avto manj vreden in pač preprodajalcem denar dajat je kriminal...
Predal sem jo pred dobrimi tremi meseci. Pa tud če je mal prevrtu nazaj, jaz vem, da je avto ok.
Razen, če ga ni kej sam zmrdov.
AR ruls
m3do
Alfa Junior
Alfa Junior

prosim za pomoč pri nakupu ar gtv.......

čeprav sem že dolgo fan alfic doma pa še nisem imel nobene sem se sedaj trdno odločil da jo nabavim. žov sm čist zaljubljen v gtv-jke katerih pa vemo da ni nevem kakšne izbire.. malo sem čekiral avto net pa je zdej pršla po slikah sodeč ena luštna.

zanima me če kdo ve kej o tej alfici
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4798774&show=1

zanima me kakšne so kaj težave s temi avtomobili, je to dober motor itd. sej ste itak sami experti tle gor! :P
Kanta sportiva
Alfa Junior
Alfa Junior

m3do napisal/-a: zanima me če kdo ve kej o tej alfici

zanima me kakšne so kaj težave s temi avtomobili, je to dober motor itd. sej ste itak sami experti tle gor! :P
več vredni felgi kot avto.....

motor za mehanika :)
Uporabniški avatar
CyT
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana

Si je kdo mogoče ogledal tole 145ko?

www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4757981&show=1
Slika
Zadnjič spremenil CyT, dne Ne Maj 08, 2011 1:49 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't think about who you are, find out who you can be.
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

m3do napisal/-a:prosim za pomoč pri nakupu ar gtv.......

čeprav sem že dolgo fan alfic doma pa še nisem imel nobene sem se sedaj trdno odločil da jo nabavim. žov sm čist zaljubljen v gtv-jke katerih pa vemo da ni nevem kakšne izbire.. malo sem čekiral avto net pa je zdej pršla po slikah sodeč ena luštna.

zanima me kakšne so kaj težave s temi avtomobili, je to dober motor itd. sej ste itak sami experti tle gor!

Imaš na forumu precej napisanega o težavah.Največkrat je to kakšen MAF senzor,termostat,sonde... 2.0TS pa imajo probleme predvsem z ojničnimi ležaji (posledično se zgodi ribato) ter variatorjem. Vendar če je bil avtomobil redno vzdrževan te to nima kaj skrbeti...

Kanta sportiva napisal/-a:motor za mehanika
Če ni redno vzdrževan potem res.S tem mislim predvsem na olje :) .
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

m3do napisal/-a:prosim za pomoč pri nakupu ar gtv.......

No sedaj, ko je moja oddana si drznem napisat kaj na tole temo (da se ne bi reklo, da mečem svoje naprej).

Avto v oglasu ni ali pravi letnik, ali KM-ji ne držijo.
Nekoga je hudo motila značka na zadnji havbi.
To so dejstva, sedaj pa še malo špekuacije.
Če je le prva reg. v Sloveniji 2002, to bržkone pomeni, da je avto letnik cca 1999 in je iz uvoza. Takrat so v glavnem uvažali karambolirane avtomobile in jih pri nas dali skupaj, ali pa s precej km in jih potem obdelali s tachotunningom.
Če upotevamo, da 2.0TS ne odpušča pri sevisiranju in dejansko zahteva nadstandardno vzdrževanje, se tule lahko obeta še precej nevšečnosti.
Druga zadeva, ki poje kar nekaj živcev in denarja je pa sledeča - podvozje.

Me pa bega, da se slovenskega vozila, z urejeno, tako prvo in drugo možno težavo in v res divji barvi ni dalo normalno prodati. Po drugi strani so se pa v tem času podale vsaj tri (na tem forumu zavedeno) problematične AR916 za ne tako nizek denar.
Zanimivo, da sa noben ne spusti v tisto črno za cca. 6.500€ (ker avto je res videti njami).
Vem, vsak se ima pravico učit na svojih napakah, vendar naj bi kakšna taka sredina, kot je ta forum, vseeno pomagala dobre avtomobile spravit do tistih, ki take iščejo.

Over&out.
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Roberth jz tud zdele že kako leto poslušam 2 pacienta, ki govorita kak skret so alfe. Oba sta si kljub ne ravno briljantnim dohodkom želela bencinske 166ke. Bolj kot sem jima govoril naj ne vzameta turbašic za 1500eur bol sta silila v to. Že ko sta svoja (dobesedno) skreta prpelala domov sem vedu, da ljubezen ne bo dolgo trajala. Obema sem ponuju mojo za seveda bogokletne 4 jurje ali dragotovo za nepojmljivih 7 jurjev. Takrat sta se mi oba smejala, češ kak hud biznis sta nardila, po cca 1mescu je prvemu zaropotal motor, drugi pa se je čez par dni obrnil name, češ naj mu pomagam, ker se mu zdi, da motor čudno dela, da se je auspuh sesul, da se nobena šipa ne odpre,...
Prvemu avto še vedno gnije na dvorišču, drugi pa se je odpravil k zegi, kjer ga je po enem mesecu šraufanja pričakal račun za cca 6 jurjev. Sedaj se vozi, pa vendar ima še vedno zjahan avto.Ves pobuškan, luči popolnoma črne, notri povsem znucan, rja, zračnost na podvozju.
Tud jz ne morem prodat Q4ke pa čeprav verjetno cenejšo in boljšo težko najdeš v celi evropi. Vsak rajš kup 200 konjskega sumljivega dizla za 4 jurje manj, pa čeprav potem stroškom ni videti konca. Prav zanima me kako dolgo bo počivala dragotova lepotica. Kupcu verjetno po nakupu, razen tankanja in rednega servisa še nekaj časa ne bo treba vložiti niti eura. Pa vendar to v naši deželici ni nič vredno. Vsak raje fajn poceni kupi, natakne ene velke felge, nato pa misli da bo že sfolgal. Tist k misli, da se bo po parih letih poceni vozu z avtom, ki je nov stal 30-40 ali več jurjev se je hudo zmotil,...
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Včasih smo rekli: malo denarja, malo muzike!...
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

mihecmiha napisal/-a:Včasih smo rekli: malo denarja, malo muzike!...
Še vedno velja (izjeme so v decimalkah).....
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

MaStr napisal/-a:
mihecmiha napisal/-a:Včasih smo rekli: malo denarja, malo muzike!...
Še vedno velja (izjeme so v decimalkah).....
tole pa paše na prej napisano

http://www.youtube.com/watch?v=u0-oinyjsk0
B|ind
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

žival, lepo napisano.
Raje prihranit kakega tisočaka in potem v enem letu notri zmetati toliko kolikor bi lahko dal pri nakupu za korekten avtomobil + sitnosti nebi imel.

Če bi imel voljo bi to dopovedoval jaz vsakemu ki me je zbadal takrat ko sem jaz za svojo GT postavil 'vrtoglavo' ceno. Ampak sem pa bil pripravljen garantirat da je avto za tankat in peljat. Razen stvari ki sem jih pač povedal.. (zavore, mali servis).
Zaklenjeno
  • Informacija