Jaz imam tudi problem pri sklopki ampak mislim da je potisni ležaj krivec.
Najprej so se začeli pojavljati cvileči zvoki ko sem stisnil sklopko, nato nekaj tednov mir sedaj pa ko pritisnem sklopko kar precej melje ampak se še vedno šalta isto kot prej in tudi pri speljevanju ne opazim nekih razlik edino na pedalu se mogoče minimalno čutijo vibracije.
A ima kaj veze to ko sem odzračil sklopko? Ali se ležaj poslavlja?
CENA ORIGINAL valeo prva vgradja sklopke+ vztrajnika je 690€ pol pa še delo okrog 90€ če koga zamina sem menjal pred tednom dni in alfica spet gre kot mora
Meni se zdi 690 eur malo veliko. Jaz sem dal za sklopko 245 eur in vztrajnik 335 eur in glede na herkules cene mislim, da niso šle nič gor. Da ni mehanik razlike tukaj notri prinesel...
ja vtrajnik je bil resda malce dražji kot drugot ampak sem nujno rabil dele da sem lahko šel na dopust! dele sem pa sam nabavil tko da mehanik ni nič kaj več kasiral kot 90€ mam pa točne cene: sklopka 208,42 vztrajnik pa 366,67 te cene so brez davka z davkom pa oboje stane 690,10€
kupil sem pa pri ADEL d.o.o.
peter-v napisal/-a:ja vtrajnik je bil resda malce dražji kot drugot ampak sem nujno rabil dele da sem lahko šel na dopust! dele sem pa sam nabavil tko da mehanik ni nič kaj več kasiral kot 90€ mam pa točne cene: sklopka 208,42 vztrajnik pa 366,67 te cene so brez davka z davkom pa oboje stane 690,10€
kupil sem pa pri ADEL d.o.o.
Motor ima 1.9, ti imaš pa enakega kot jaz. Je pa ta cena ki ti jo je dal Veit zelo solidna. Je pa fora da to niso novi deli, so tovarniško obnovljeni. Naj bi bilo isto kot če so novi. A si suguren da je komplet sklopka za zamenjat. Jaz sem po neumnosti menjal čisto dobro sklopko...
Danes sem opazil, da mi sklopka na avtu drsi, tako da planiram zamenjat dvomasni vztrajnik in sklopko.
Problem pa imam, ker mi avto že kakšen teden včasih pri večjih hitrosti (nad 120km/h) začne bobnet in rahlo tresti. Se pa poslabša z pospeševanjem in z bremzanjem.
A je možno, da to povzroča dvomasni vztrajnik ali se moram pripraviti še na menjavo polosovin?
No tako menjava je za mano. Menjal sem vztrajnik ki je bil tudi vzrok za tako ropotanje, potem lamelo in potisno sem menjal vendar bi bile stare pomojem še ok. Menjal sem tudi ležaj za vsak slučaj tako da je sedaj vse novo. Fuč je bil tudi nosilec na menjalniku.
Zdaj po menjavi je itak bolj mehka sklopka in na splošno boljše vendar še vedno zabije med spuščanjem sklopke kot da bi z macolo nabijal po menjalniku!
Zdej mi pa ni več jasno kaj je lahko še vzrok temu ker je skoraj vse zamenjano vključno obe polosovini sta obnovljeni. Zdej edino če je v menjalniku problem?