cd navigacija za SLO

Tehnične teme o modelih 164 in 166

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
narks
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: kamnik

bi mi morda kdo lahko pomagal kako bi prišel do CD-ja za navigacijo ( slo., hrv...) za AR 166 l.2004

hvala.
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Ko boš tule videl še SLO in HR pri central europe, potem lahko začneš iskat, do takrat pa ...

Obenem pa tole ne spada pod tuning, ampak sem: viewtopic.php?t=13943 :wink:
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
narks
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: kamnik

ok tnx
Raa
Alfa Member
Alfa Member

Povedano ze 100x, sem pred leti pisal direkt proizvajalcu navigacije, pa so mi odpisal da za ta model navigacije NIKOLI NE BO map za Slo & Cro. je pa zanimivo da imajo take mape za druge modele, npr. v Alfi 147.
Sprijazni se, map ne bo, uporabljaj Garmina, Tom Toma, Nokia maps... whatever.
Kar sem jaz najvec dobil je posodobljena mapa iz leta 2007 al neki takega (moja original je 2004/2005), pa se ta je narejena za Oplovo navigacijo (enak model navigacije), tko da mi zdaj kaze kje so oplovi servisi hahaha, sam tud za Opla ni slovenije.
Pa daj, kamorkoli prides v Slo, se ne mores zgubit, tudi ce prides npr v Ljubljano, pa si prvic v mestu, ce si pismen, ti bo uspelo skoraj iz prve. =D>
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Ali pa povprašaš koga na ulici. V najslabšem primeru ti lahko odvrne:"Pa čovjek, ne znam ja ovdje ništa" :mrgreen:
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

za slo. se mi zdi res totalno brezveze imeti navigacijo, smo tako majhni da bi se lahko navadili orientirati po karti-tako ti veliko bolj ustane v glavi kje si se vozil,posledicno si zapomnes vec krajev. No,tako jaz mislim,ker sem ob navigaciji v nem. Ita.. Samo gledal na cesto in navigacijo, zadnic sem pa sel v nemcijo v eno majhno mestece oz. Vas kakih 30km iz munchna ven samo s sprintanim zemljevidom autorouta98 :D nasel brez problema pa se veliko vec narave oz. Krajev sem videl ob poti. Sovrazim pa ko kaj prodajas ti ljubljancan rece da povej naslov in postno st. Ker da bo prisel z navigacijo. Pa clovek 17km iz centra lj. Zivim za tako majhno razdaljo pa res ne rabis nav.

No zdj sm se mal razpisu :P
Odgovori
  • Informacija