No če je kdo interesent je avto zopet naprodaj, cena je 2900 in je zadnja..... Prodal bi zgolj in samo zaradi velike želje po drugem avtomobilu, no če se avto ne bo prodal se ga bo rihtalo naprej ozr. use gre naprej po planu....
L.p
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Na Racelandu sm mel cajt 1.00.09, Ozi je z njo prvi hitri krog pelu 1.00.06, tko da rezerve je še velik, predvsem v men.
Trak mi kolega dobavlja iz Anglije.
Drgač pa dons mel kupca za Alfo, pa sm si zadn trenutek premislu, tko da se ne prodaja več, Honda upam da se proda, pol pa pride k bajti še en makaronar.......
To je pa to zaenkrat.
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Unek he he, ja lepi nosilci ni kej, tnx še kle....
Gregsoon ni mi nč kej preveč vroče, se raj pelem brez klime, nekak mam tut filing da se dost bolš počutm k je nimam, tko da to je to....