Ko bo kaj, mi sporočite čimprej
HVala
Registracija za 1.8TS Alfo je pri -50% brez kaska okoli 450€ tako da bos ti dal zagotovo vec kot "800max". V vsakem primeru imas premajhne prihodke za taksne igre. Preveri koliko te pride komplet gum, sklopka, hladilnik, izpuh, ... Da ne omenjam kakega vecja obiska mehanika.Đasmin napisal/-a:Kupil bi avto preko leasinga, pa tudi to ne bi jaz ampak, starši - se pravi...avto dobim - poleg pa še pol vse reg., zavarovanja, kaska... okoli 800€max bi me prišla reg., s tem da sem mladi voznik!

Zelo rad bi se peljal...B|ind napisal/-a:Jaz imam GT, dizelco.. kaj rabiš ? Peljal bi se ?

Zakaj metanje denarja...mislim saj wem da pade cena zelo...ampak ni pa spet 0€Sinister napisal/-a:Registracija za 1.8TS Alfo je pri -50% brez kaska okoli 450€ tako da bos ti dal zagotovo vec kot "800max". V vsakem primeru imas premajhne prihodke za taksne igre. Preveri koliko te pride komplet gum, sklopka, hladilnik, izpuh, ... Da ne omenjam kakega vecja obiska mehanika.Đasmin napisal/-a:Kupil bi avto preko leasinga, pa tudi to ne bi jaz ampak, starši - se pravi...avto dobim - poleg pa še pol vse reg., zavarovanja, kaska... okoli 800€max bi me prišla reg., s tem da sem mladi voznik!
Sicer je pa kupovati taksnega auto na leasing metanje denarja skozi okno.
On ima dizelco, tako, da se verjetno ne spozna na JTS.Đasmin napisal/-a:Zelo rad...B|ind napisal/-a:Jaz imam GT, dizelco.. kaj rabiš ? Peljal bi se ?![]()
![]()
Če bi imel čas in če se kaj spoznaš na tele mašince bi te res, LEPOO prosil če bi se zapeljala do črnomlja in si malo ogledala tistega strojčka![]()
Kaj praviš?

Ufff, pa res...ja ampak useeno...boljš kokr nič..lahko bi pa potem skupaj dizla pogledala...na primer:lizard napisal/-a:On ima dizelco, tako, da se verjetno ne spozna na JTS.Đasmin napisal/-a:Zelo rad...B|ind napisal/-a:Jaz imam GT, dizelco.. kaj rabiš ? Peljal bi se ?![]()
![]()
Če bi imel čas in če se kaj spoznaš na tele mašince bi te res, LEPOO prosil če bi se zapeljala do črnomlja in si malo ogledala tistega strojčka![]()
Kaj praviš?

@lizard - si mogoče ti našel mojo temo tudi na avtomobilizmu, se mi zdi da si odg. tudi na tistmu forumulizard napisal/-a:On ima dizelco, tako, da se verjetno ne spozna na JTS.Đasmin napisal/-a:Zelo rad...B|ind napisal/-a:Jaz imam GT, dizelco.. kaj rabiš ? Peljal bi se ?![]()
![]()
Kaj praviš?

Hehehe legendalizard napisal/-a:Ja jaz sem to.

Aha, ok ok...Hvala za mnenjelizard napisal/-a:V kilometre ponavadi ne verjamem skoraj nikoli, sploh pri dizlih kot je tale, ki je star 7 let in ima samo 140.000. Ne pravim da prodajalec laže, verjetno je prevrtenege že kupil v eni od naših "poštenih" avtohiš, kjer je možnost, da najdeš avto z realnimi km praktično nična. Ne pomeni pa to zdaj da je avto slab, po slikah se pa itak ne da sodit nič, treba v živo videt, slišat, peljat,...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta