Giulietta: komentarji in splošna debata

Tehnične teme o modelu Giulietta

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
cartier23
Alfa Member
Alfa Member

1.6 je, na Alfi so mi pa dal dvojni auspuh gor.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

To imaš potlej original dodatno opremo? Izpade res zelo dobro. Kako si pa zadovoljen s pomično stekleno streho. Se ob zaprti morda sliši kaj šuma vetra? Pri nas je bila dolgo časa na seznamu dodatne opreme, vendar, ko se je tehntnica prevesila v prid QV, je odpadla....
cartier23
Alfa Member
Alfa Member

Ja, ubistvu ni tok dodatna oprema kakor nadomestni deli od 2.0 verzije :)

Premična streha je najboljši del od vseh opcij, ki jih ma (poleg DNA seveda).
Jaz skoraj ne uporabljam klime, samo streho pa zadnja dva okna. Ko je zaprta se ne sliši čisto nič, tudi nobenih problemov ni z zamakanjem.
Tudi na prvi stopnji (ko se samo dvigne zadnji del) je čisto neslišno, na drugi in tretji stopnji pa je nekje do 80 km /h, potem postane preglasno.
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

TribesMan napisal/-a:Slike? :D

Kolk te je koštala?
-slike?
-imaš povezavo spodaj na moj album :wink:
-cena-19k
-dvojni izpuh tudi mene mika,moraš zamenjat plastiko in lonec,skupaj te pride cca 500 evrov+delo
Foggy,prav na zadnji klopi ni dovolj placa,tudi pri sovozniku hitro butaš z levo podkolenico v armaturko,če je avto poln višjeraslih,prtljažni prostor pa je edino kar ji je v prid
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

-danes je povprečje 70km vožnje,tempo po ostalih udeležencih, 7,2,klimo nisam šaltal,ker ni bilo potrebe verjeli ali ne,čeprav je zunaj med 25-27 stopinj
-celotno povpr. 630km je padlo na 7,7,je pa že tik pred rdečim poljem rezerve
-dizla je tam pri cca 200-250km višje
-šel sem do servisa in danes je start&stop deloval,verjetno,ker ni bila klima vklopljena,čeprav tudi takrat včasaih vgasne
-moti me slaba preglednost,B stebriček je preširok,treba bolj migat s glavo 8)
-ko sem kupoval julko,je eden mladenič kupil 147 1,6 collezione,sestra ima 159,danes sem srečal na servisu starega forumaša,zavarovalniškega agenta (Uroš ga dobro pozna),ki je kupil brero 2,2 =D>
Uporabniški avatar
tha_man
Alfist
Alfist
Vozilo: Alfa 146 1.6 TS, Grande Punto 1.4 T-Jet, MX-5 2.0 RC

cartier23 napisal/-a:Tudi na prvi stopnji (ko se samo dvigne zadnji del) je čisto neslišno, na drugi in tretji stopnji pa je nekje do 80 km /h, potem postane preglasno.
Takrat daš pa muziko malo bolj na glas, pa je :) Tale zadeva je res fajn ja, jaz klime na Puntu ne rabim uporabljat dokler ni cca 30 stopinj.
AR-147
Alfa Junior
Alfa Junior

http://www.roadandtrack.com/future-cars ... -hatchback

Groza :cry:

Sem pa vozil Giulietto pred kratkim in sem bil kar zadovoljen. 170 oknjski motorček lepo potegne, le zvok bi lahko imel malo bolj karakteren. Avto se mi je zdel v N načinu morda za odtenek premehak. V D načinu je boljši občutek.

Me mika Giulietta :) Moram še konkurenco preverit..
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

Pa saj ne moreš verjet....zafurali bodo vse makaronarji smotani.Na ta načim bodo/so uničili Lancio sedaj pa je še Alfa na vrsti.
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

ARfan napisal/-a:
Pa saj ne moreš verjet....zafurali bodo vse makaronarji smotani.Na ta načim bodo/so uničili Lancio sedaj pa je še Alfa na vrsti.
In kje so sedaj zagovorniki Fiata??
Čakam komentarje!
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Roberth, tale svoj komentar rad vedno znova in znova napišeš. Torej še 1x - tisti, ki nismo za to da VAG vzame Alfo čez, nismo avtomatsko za to, da jo ima čez Fiat - oz. še bolje - problem ni v imenu firme, ki ima Alfo čez, ampak v tistih, ki to firmo vodijo.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

-idiotsko in žaljivo za nas,ampak to je itak namenjeno za njihov trg,kje sigurno dodge nekaj pomeni proti alfi :doubt:
-več znamk za eden model avta ni nič novega,jebiga,treba se bo sprijaznit,da je doletelo tudi nas
-saj tudi golf,leon,audi A3,škoda tudi ni daleč od tega pojava
Uporabniški avatar
blink182
Alfa Member
Alfa Member

alfafil napisal/-a:-idiotsko in žaljivo za nas,ampak to je itak namenjeno za njihov trg,kje sigurno dodge nekaj pomeni proti alfi :doubt:
-več znamk za eden model avta ni nič novega,jebiga,treba se bo sprijaznit,da je doletelo tudi nas
-saj tudi golf,leon,audi A3,škoda tudi ni daleč od tega pojava
x2
sicer pa doker bo to delovalo v taki smeri kot tu, mi ni nič narobe, vrjetno se gre le za ameriški trg.
Gre le za ravno obratno zadevo kot pri lancii :D (alfa v dodge in ne dodge v alfo).
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

Žaljivo do kupcev Julke bo šele to, da se bo v ameriki verjetno ta Dodge prodajal za 10.000 dolarjev.
Uporabniški avatar
blink182
Alfa Member
Alfa Member

ARfan napisal/-a:Žaljivo do kupcev Julke bo šele to, da se bo v ameriki verjetno ta Dodge prodajal za 10.000 dolarjev.
močno dvomim v to...
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Američani imajo precej nižje davke kot pri nas, poleg tega pa so cene ki so objavljene v ameriki vedno brez davka, potem pa pač plačaš toliko kot je zakonsko določeno v posamezni državi... tako da je cene zelo težko primerjat.
Odgovori
  • Informacija