Sem imel enake težave z cukanjem in sem šel na uradni servis...tam so mi najprej spucali EGR pa je bilo dobro en dan...nato so mi ga blindirali...in mi ni cukalo 1 mesec, samo mi je pa vmes gorela lučka check engine...so rekl to je to in zamenjal EGR z novim in poglej ga zlomka, čez dva dni je spet začelo cukat...pol so menjal še neko dihtngo, naložil nov program skratka vse kar so nardil je blo vredu za en dan in zdej nimajo več idej...tko da je res neki čudnga s tem cukanjem - je pa res da ne cuka če je zunaj 10 stopinj ali manj ?!?
pa še to: pravjo da bi verjetno pomagalo če bi ga dal čipat...Tribesman kaj ti mislš o tem? Hvala
Problem zelo verjetno ni softwareske narave, zato ne vidim razloga zakaj bi čipanje spremenilo karkoli.
Ponavadi se čipanju avta ki ima neko nepojasnjeno težavo raje izogibamo, da ne bi prišlo posledično do kakšnih neželjenih okvar.
Edina stvar ki deluje v povezavi z EGRjem je merilec pretoka zraka. Tako da, če ni EGR kriv je MAF. Pri Bleu sem MAF izločil, ker ga je zamenjala z drugim.
Ampak med cukanjem se opazi da MAF zazna nihanje pretoka zraka, zdaj ali je to zato ker nagaja EGR, ali zato ker ima MAF kake probleme... Nevem, tud jaz bi rad vedel zakaj je tako, sam preprosto se mi ne sanja kako bi zadevo rešili...
hej, po dolgem času se spet javljam...
Zrihtala sem volansko letev in se odmetala 800€, tako da mi zdele niti slučajno ni do tega, da bi menjavala še EGR!! Sem se pa odločla in si kupla skuter, da bom mela za na krajše ture kr lepo skuterček, ker mi je Alfe škoda. Tako, da upam, da bo čim več lepega vremena, da se bom lahko fjakala v službo po dveh kolesih.
Če bo kdo kdo rešil težavo s cukanjem, pa naj mi lepo prosim pove, ker nimam preveč denarja, da bi ga stran metala!
Hvala za odgovor, bom predlagal da še tale MAF zamenjajo (kakšen strošek pa je to približno?) in potem poročal če je kaj bolje... Drugače me tole teži že več kot 1 leto
Na servisu so MAF-i dobrih 300 €, če pa kupiš samo vložek, torej brez ohišja, pa so mislim da okrog 130 € - dobiš ga pa pri avtoelektroniki črnuče, le kataloško številko moraš vedet, najlažje če tja prineseš razdrt MAF pa kar direkt prepišejo in naročijo.
Pred tem pa lahko kupiš namenski sprej za čiščenje MAF-a in ga ščistiš, mogoče bo poamgalo. Vse navodila najdeš na forumu - Vodniki.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Strunc: Full prijazno od tebe, čeprav mislim, da bodo hotl starega imet, da ga pošljejo nazaj, sploh če to počneš na original servisu. Če pa ti ostane, bi bila pa zelo vesela, da to zadevo stestiram. Sem pa tudi sama dala čipat avto in sem mislila, da je to odpravlo napako, vendar pa je bila samo zima vmes in se je z otoplitvami cukanje na mojo žalost spet pojavilo. Groza in tudi mene muči že več kot leto. Zamenjala pa sem tudi že MAF, poleg tega pa mi je zaradi letve crknila še pumpa za servo in letva in sem se olajšala kakih 1300€ prejšnji mesec. GROZA!!!
Hehe sem dal ze vse cez - volanska letev, servo posodica je puscala, alternator, rocna, dva lezaja, egr... v letu in pol 2500eur, pa sem zelo pazil ko sem kupoval avto da bo ja to ze vse serijsko zamenjano Ko se pa vozim pa pozabim na vse tezave in sem zlo zadovoljen. Edino cipal bi ga se rad, pa me zanima kako si zadovoljna z cipom in ce se res pozna? Verjetno si ga cipala pri Senici? Za EGR bom pa zihr vprasal...
Po številkah sodeč je končna hitrost 6 Km/h večja in pospešek do 100 Km/h za slabe pol sekunde boljši, kar mi pove bolj malo. Bolj me zanima občutek iz prve roke
hej,
tudi moja je belgijska, Tunerc mi jo je uspel navit na 147KM, sicer pa je to povsem navaden 120KM JTDm, samo malo je zaprt zaradi belgijskih zakonov. Navor ima boljši kot 150KM in se pozna, vendar pa je avto težak in je zato tudi 150km konj malo. Je pa tudi porabo uspel znižati za skoraj liter. Menim, da je Tunerc eden boljših tunerjev v SLoveniji in je iz Novega Mesta. Splača se it k njemu in tudi cene ima dosti nižje kot Ljubljančani.