hm nekam drago si plačal za vse skupaj, jaz sem dal za termostat okol 60 se mi zdi (neoriginal) oz mogoče z delom vred največ 100€.
Drgač pa, a vargalant ma svojo delavnico, ker prekom kokr js vem je nima.
dons ni nč več zaston, oz. pocen. Tut mene je tale podvozje več pršu kukr sm računu, za kilr pa tut same hude ponudbe dobivam, sam kva čš menat bo treba...
Ja jz sam še oba kilerja zamenam, prednje zavore, pa kompresor klime, pol pa lohk kamot napišem da je avto 2011 letnik, saj pol skor ne bo več del, ki ga ne bi zamenal.
Sam kurc k pa dela, je pa avto čist hud.
Kako vsi jebeno jamrate o 166-kah. Sigurno crkne, sej čas naredi svoje. Ampak o podvozjih pa poglejte MB serije C, E, praktično novi, pa škriplje kot zlomnjeno oje pri lojtrniku, O VAG-u pa nebi. Puščanje hladilnikov. Tu v popvprečju zmaguje Volvo, Vag mu tesno sledi. Dohiteva jih pa tudi BMW.
O kompresorjih klime. Na splošno najslabši sistem klimatiziranja ima s5 Volvo. Kompresorji crkujejo hitreje kot žarnice.
Pa o tem nihče ne govori. Vsi vedo/veste samo povedat o italijanskih jajcih. Ostali pa so še vedno d'best avti.
Damijan ne me narobe razumet, sam tale mesc mi res ne paše 233eur odlomt iz žepa. Po tolk prevoženih km itak more zadeva shodit, guma še nikol ni bla za večno. Avto je drugače hud, osebno mi je boljši kot 159, sam kaj k je vsak mesc neki. Sploh zdej k je na steroidih, novih gumah in porihtanem podvozju, jo je užitek vozit.Če mi ne bi bila dobra bi se jo znebil že zdavanaj,...
žival napisal/-a:Ja jz sam še oba kilerja zamenam, prednje zavore, pa kompresor klime, pol pa lohk kamot napišem da je avto 2011 letnik, saj pol skor ne bo več del, ki ga ne bi zamenal.
Sam kurc k pa dela, je pa avto čist hud.
ja tut mene še čaka kilr vode, če boš zvedu kje za kšno ugodno vrjanto bi se ti priporoču, sam js rabm za v6. Ploščice spredi bojo tut hmal pol pa tut js lahk dam letnik ene 2010
GT_turbo napisal/-a:Sj si se je hotu, pa ona ni hotla
No če bi se jo hotu resno znebit bi pač spušču ceno dokler ne bi en avta vzel.
@kovach: jz ne iščem materiala dokler ne crkne. Sam glede na to da bo kmalu upihnila 10 svečko, sem prepričan da kiler ne bo več dolg,... Diski in ploščice se pa po čipanju tud drastično izrabljajo,....