Iphone

kar vam pade na pamet
pero
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Cerklje

kdor si ga želi, si ga pač naj kupi, saj v tem je fora življenja. Res pa so lastniki iPhonov malo čudni. Meni delujejo kot ena komuna :D . Če je že kdo opazoval dva lastnika v pogovoru, bo že vedel za kaj se gre :lol:
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Ali pa če poslušaš dva alfista, dva hondaša, dva audijaša... same s****.
Uporabniški avatar
SHadowX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1

TribesMan napisal/-a:Ali pa če poslušaš dva alfista, dva hondaša, dva audijaša... same s****.
Tole bo kar držalo, pač vsi fanboyi so blazno nadležni za poslušat ali so to Apple fanboyi, ki so v bistvu že prej slepi verniki ali pa katerikoli drugi verniki, ne glede na slepo vero v znamko ali izdelek, ki vsakega z vsaj malo nezamegljenega uma na nekem segmentu razočara, se oni vestno branijo in prepričujejo v popolnost. :)
Emperor of The Dark Realm
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Žiri

Lihkar si večino alfistov opisal :lol:
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Uporabniški avatar
SHadowX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

kosir1234 napisal/-a:Lihkar si večino alfistov opisal :lol:
My point exactly. ;)
Emperor of The Dark Realm
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Enak je tudi odziv pri takih temah - takoj te označijo za "hater-ja", pri političnih temah pa za vsemogočeskombiniranega -ista, kar je pač najbolj bedna in najlažja obramba.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

Dejansko je TOP izdelek. Obstajajo zelo podobni izdelki SGII itd, ! Kar se aplikacij tiče....mnogo jih je zastonj, kupiš pa le tiste, katere potrebuješ. Imel sem ogromno aparatov (Nokia, Samsung, Motorola, BlackB, HTC itd. ), pa se noben ne mora primerjat z iPhone-om ! Imel sem 3G,3GS in sedaj 4....pa ne menjam trenutno za nobeno drugo znamko !
Zadnjič spremenil Yagi-san, dne To Jun 28, 2011 3:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Imel sem 3G,3GS in sedaj 4....pa ne menjam trenutno za nobeno drugi model !
Dokler ne pride čez 6 mesecev nov :lol:
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alfa_samec napisal/-a:
Imel sem 3G,3GS in sedaj 4....pa ne menjam trenutno za nobeno drugi model !
Dokler ne pride čez 6 mesecev nov :lol:

Imaš prav, sem popravil !
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm

Daj povej, koliko naprav si zamenjal v zadnjih 5 leteih :lol:
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alfa_samec napisal/-a:Daj povej, koliko naprav si zamenjal v zadnjih 5 leteih :lol:
Mobilnih ?

Zadnjih 5 letih ne vem, vem pa da od leta '97 do danes nekaj več, kot 60. Še nedolgo nazaj sem vedel za vseh 1-40 aparatov....sedaj ne vem več in tudi ne štejem, ker sploh ni pomembno. Kar mi je všeč in kar me pritegne, kar se mi zdi uporabno in potrebno pač kupim !
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Yagi-san napisal/-a:
alfa_samec napisal/-a:Daj povej, koliko naprav si zamenjal v zadnjih 5 leteih :lol:
Mobilnih ?

Zadnjih 5 letih ne vem, vem pa da od leta '97 do danes nekaj več, kot 60. Še nedolgo nazaj sem vedel za vseh 1-40 aparatov....sedaj ne vem več in tudi ne štejem, ker sploh ni pomembno. Kar mi je všeč in kar me pritegne, kar se mi zdi uporabno in potrebno pač kupim !
:eek:
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alfa_samec napisal/-a:
Yagi-san napisal/-a:
Mobilnih ?

:eek:
No, no...ni tok hudo ! Prvi GSM je bil Motorola, z 1-vrstičnim ekranom in brez SMS-ov :D

Skratka, ne rečem da je iPhone nadsuperioren ali kaj več od podobnih aparatov npr. Samsung Galaxy II, so tudi ostali "pametni" telefoni na podoben princip (tudi v Android Shopu-u moraš kupovati določene aplikacije) ampak meni osebno je Iphone TOP in imam vse kar potrebujem (telefon, SMS, mail, Wifi-net, Navigacijsko napravo, napravo za tek in ostalo zabavo...) !
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No, no...ni tok hudo !
Jah odvisno s čim primerjaš. Jaz svoje lahko verjetno preštejem na prste ene roke :lol: Statistično gledano vseeno zamenjaš več kot 4 telefone na leto! #-o :lol:
Uporabniški avatar
GT-selespeed
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0

Tudi jaz sem šel na android, ampak grem zdaj k applu. Ne mores primerjat nobenega telefona z njim. Čeprav mogoče iphone zaostaja po specifikacijah za npr. SGS2, pa je overall experience še vedno stokrat boljši na iphonu. Zdaj 15.julija ga dobim. Morem na zalost čakat, ker če pred 15. julijem vzamem morem okrog 200 evrov odškodnine plačat, ker spet prehitro menjavam telefon. Ampak se splača počakat :D :D :D :D :D :D :D :D
Odgovori
  • Informacija