Tole bo kar držalo, pač vsi fanboyi so blazno nadležni za poslušat ali so to Apple fanboyi, ki so v bistvu že prej slepi verniki ali pa katerikoli drugi verniki, ne glede na slepo vero v znamko ali izdelek, ki vsakega z vsaj malo nezamegljenega uma na nekem segmentu razočara, se oni vestno branijo in prepričujejo v popolnost.TribesMan napisal/-a:Ali pa če poslušaš dva alfista, dva hondaša, dva audijaša... same s****.

Dokler ne pride čez 6 mesecev novImel sem 3G,3GS in sedaj 4....pa ne menjam trenutno za nobeno drugi model !

Mobilnih ?alfa_samec napisal/-a:Daj povej, koliko naprav si zamenjal v zadnjih 5 leteih

Yagi-san napisal/-a:Mobilnih ?alfa_samec napisal/-a:Daj povej, koliko naprav si zamenjal v zadnjih 5 leteih
Zadnjih 5 letih ne vem, vem pa da od leta '97 do danes nekaj več, kot 60. Še nedolgo nazaj sem vedel za vseh 1-40 aparatov....sedaj ne vem več in tudi ne štejem, ker sploh ni pomembno. Kar mi je všeč in kar me pritegne, kar se mi zdi uporabno in potrebno pač kupim !

No, no...ni tok hudo ! Prvi GSM je bil Motorola, z 1-vrstičnim ekranom in brez SMS-ovalfa_samec napisal/-a:Yagi-san napisal/-a:Mobilnih ?alfa_samec napisal/-a:Daj povej, koliko naprav si zamenjal v zadnjih 5 leteih
Zadnjih 5 letih ne vem, vem pa da od leta '97 do danes nekaj več, kot 60. Še nedolgo nazaj sem vedel za vseh 1-40 aparatov....sedaj ne vem več in tudi ne štejem, ker sploh ni pomembno. Kar mi je všeč in kar me pritegne, kar se mi zdi uporabno in potrebno pač kupim !

Jah odvisno s čim primerjaš. Jaz svoje lahko verjetno preštejem na prste ene rokeNo, no...ni tok hudo !

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta