Moderator: Tehnika moderatorji

Za 1.9 tdi maš na pooblaščenem servisu z delom,deli in garancijo narejeno za nekaj manj kot 300 eur. Imajo paketna vzdrževanja za vsa motorje...alfafil napisal/-a:-odvisno od avta
-v firmi smo vozili večinoma TDIje in je velik servis stal cca 1000 evrov,za mazdo 6 1500 evrov,za mojo 147 550

f.olja-10€Teo napisal/-a:Uroš so pri tebi menjali vse filtre?
No saj to je več kot recimo za Alfin V6; zračni 17 €, filter klime dobrih 20€ in filter olja mislim, da 5€. Olje pa je (v mojem primeru) ene 50€. Delo pa je pač delo.Uroš napisal/-a:f.olja-10€Teo napisal/-a:Uroš so pri tebi menjali vse filtre?
f.zraka-30€
protipelodni f.-30€

-koliko smo mi plačali,me en kurc briga,to ceno mi je povedal vodja servisa,ker me je pač zanimalo za primerjavo z alfoMiholl napisal/-a:alfafil napisal/-a:-ta velik servis,saj piše
Sej to so cene ta velikega...

ja razumem da ti je vseeno ampak hocm sam povedat, da to ni realna cifra...alfafil napisal/-a:-koliko smo mi plačali,me en kurc briga,to ceno mi je povedal vodja servisa,ker me je pač zanimalo za primerjavo z alfoMiholl napisal/-a:alfafil napisal/-a:-ta velik servis,saj piše
Sej to so cene ta velikega...

alfafil napisal/-a:-odvisno od avta
-v firmi smo vozili večinoma TDIje in je velik servis stal cca 1000 evrov,za mazdo 6 1500 evrov,za mojo 147 550

Hmmmm zaradi navora ga vozim kot kakšnega diselaalfafil napisal/-a:-ja,skozi Velenje si lahko kar hitro na drugem koncu in če imaš srečo da prideš skozi tistih par semaforov z zeleno lučjo...,no ja,mestna vožnja![]()
![]()
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov