Oprosti, ampak to je pa totalen bullshit. Če samo ostanemo pri avtomobilski industriji se recimo nemški proizvajalci avtomobilov še kako zanimajo za naš mali trg, pa četudi prodajo manj kot 1000 avtomobilov letno, je to še vedno kar nekaj denarja. Razlika pa je, da italijani že zadnjih 30 let "rešujejo" svojo avtomobilsko industrijo in v tem perpetualnem "kriznem" stanju popolnoma ignorirajo manjše trge, ki niso "strateško pomembni".alfafil napisal/-a:-več ali manj nobeno tujo firmo,Slovenija ne zanima,ker je preprosto premajhen trg in se slaba ali dobra prodaja skoraj nič ne pozna v skupnem prometu za celo leto,primer![]()

Maja torej prodanih slabih 13.000 vozil AR, kar je 5000 komadov več kot istega meseca lani!Alfa Romeo was once again the star performer with the Giulietta continuing to make an impact on most major European markets, and 12,922 units sold during May was up almost five thousand units on the equivalent month last year when 8,028 units were sold. That equated to a 61 percent rise and helped Alfa Romeo's share of European sales for the month to jump from 0.7 to 1.0 percent year-on-year.
Jep, zato imamo tudi enega najbolj specializiranih Ferrari/Maseratti servisov za to regijo, in prisotnost vseh velikih svetovnih znamk. Ogromen procent vseh oglasov je za avtomobile, konec koncev imamo tudi skoraj največ avtomobilov/osebo na svetu. Da se dobiti brez težav tudi avtomobile za 100k€ na testno vožnjo... Razen seveda Giuliette QValfafil napisal/-a:-nobenega ne bom prepričeval,ampak večinoma je tako,slo trg je premajhen in za velike združbe nezanimiv,to sem tudi večkrat slišal in bral v medijih

Če zavohajo denar ti bodo kar sami ponujali testni avtomobilAli napisal/-a:brez težav?
malo morgen
na bmw-ju že leto dni "tipam" kdaj bojo imeli kakšnega 3 coupeja na voljo. in še čakam.
enako za audija A5 coupe.
očitno sta oba modela zelo posebna in nobenega kupca ne zanima kako se peljeta, kar odprejo denarnico in vun s salona v domačo garažo

Sicer že nekaj časa nisem bila pri njih (pa tudi nimam nobenega namena) ampak so se mi totalno zameriliMiholl napisal/-a:Ali če si resen kupec bmwja se oglasi na Makomi NM, bodo zrihtal skor kerkoli testni avto...
(sem njihov sosed pa zato vem, da ne bo kdo mislu da reklamo delam...)

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta