In malo boljših diskov...Vse ostalo kar je še boljše je pa še dražje...
EBC Grooved sp. 210,00
Tarox sport japan 272,00
+ Brembo Max 127€
Pa s tem da so EBC Greenstuff ploščice na alfisti.net 109€ ! Tak da nevem kje si jih za 132 našel.
Za cene sem se tudi jaz že pozanimal.
Samo me zanima kakšne kombinacije kaj priporočate.
Ker se res nespoznam niti malo na diske in ploščice.
Po branju foruma se nekak najbolj nagibam k EBC grooved diskom in Greenstuff ploščicam.
So pa Brembo max precej cenejši pa nevem ali so zaradi tega tudi toliko manj kvalitetni ?
pri alfisti net je treba prištet poštnino, ki ni ravno gratis.
B|ind napisal/-a:Hyperjack, lastnik pravi da v njegovi lasti razbit ni bil za nazaj ima le besedo prejšnega lastnika.
On je v 5ih mesecih naredil 14 000km. Glede napisov Ducati ki jih ni je pa povedal da je motor mat črne barve, ga je dal barvati ker se mi taka barva pač dopade.
Prodaja pa ker bo izgubil izpit.
Na ta motor ciljam pa ker mi odgovarjajo papirji (24kw) pa všeč mi je.
Sicer pa glede na to da jaz trenutno še nimam namena kupiti za ta motor je pa menda ogromno interesa (po besedah prodajalca) me nebo dočakal.
Tako da si bom že našel nekaj drugega, ko dobim izpit v roke
Glede zanimanja za ta motor če ga je toliko bi bil že prodan, tako se pa prodaja, se mi zdi že dobre 3 mesece. Če je veliko zanimanja gre motor najkasneje v roku 1-2 dni od oddanega oglasa. Mene je odvrnilo od nakupa predvsem veliko prevoženih km, čeprav sem imel doma že motor z 168.000 prevoženimi, ki je še vedno predel kot nov
Odkar so mi vzeli dol odbijač in ga barvali se mi rosi desni žmigavec.
Torej kaj narediti ? Vzeti odbijač še enkrat dol ? In kaj potem.. kje kaj zatesnit ?
Haha.. levi žmigavec mi je dol padel. ne cel ampak steklo..
luda kuča
sem zdaj brez.. juhu..
mafija so tej ličarji..prvi odbijač mi je štrihal en ful hudo priznan ličar z novo delavnico in najnovejšo opremo pa evo k****.
odlomil so mi pokrovček šobe na odbijaču, žmigavec so slabo nazaj prilepili da je najprej začel 'švicat' zdaj je pa odpadel nekje.
Tadrugi je pa počen..
Ma caki malo...kaj so ti odpiral zmigavec? Ali ne odklopi konektorja zadaj in sname kompleten zvigavec ven iz odbijaca in pol poštriha? Zakaj je snemal samo steklo? WTF???
Ma nimam pojma kaj je počel. Izgleda kot da je dol jemal samo stekla.
Ker če bi vzel ven celi žmigavec potem zelo vrjetno niti nebi začel 'švicat'. Tako so pa vzeli dol steklo pa očitno zelo slabo nazaj prilepili.
Nova sklopka, novi prvi diski in ploščice, zračni filter, olje v menjalniku in dve nove pnevmatike (stare so ble še dobre ampak sem eno uničil takrat ko se mi je predrla).
Spet mehka sklopka..
Sem že pozabil kak je občutek
Avto naprodaj, če koga zanima kontakt na pm ali 040 744 657.
Možna tudi menjava, če ma kdo kaj ljutega doma pa da gre na bencin - cca 200km in letnika 2006+ ! Čeprav že imam nekaj ogledanega ampak vseeno prisluhnim predlogom.
Ne delam dovolj km da bi se mi dizel 'izplačal' in da bi bil zaradi tega prikrajšan za vrtenje v obrate in pravi zvok
Blind če res želiš 200+ konjev vsekakor probaj alfin V6, ta motor mora vsak, ki so mu alfe všeč vsaj 1x v življenju vozit. Zvok+odzivnost sta v svoji ligi.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.