A ni malo pozno pri 35kkm servis?DucAr napisal/-a:Bom pa ob prvem rednem servisu ( pri 35kkm ) naredil kratek povzetek kako se obnese Mito kot drugi avto v familiji. Po uporabi je pa prvi.
LP

-meni so na servisu povedali;servis na 30 000,oziroma,enkrat na leto,kaj prej prideCreed napisal/-a:Saj zato sem spraseval, ker si napisal redni servis na 35kkm. Ponavadi je bolje delat se pred 20kkm...sploh pri alfah
LP

-verjamem,da boš iz nje iztisnil največ kar se da,ti bi še mojo spravil komot na 6 litrovkixs napisal/-a:Ne bi rekelalfafil napisal/-a:kixs,če bi 1,7CTDI tako malo pil,bi vsi vozili astre![]()
Kot pa pravim, nimam pojma kaksna je resnicna poraba, ker se nisem sel rocno merit. Upam samo, da ne bo potem res kaksen shock

Veš daalfafil napisal/-a:-verjetno si skoz "pune" žgalScremer napisal/-a:Zadnji izračun je pokazal 7,2 l/100 km na poln tank. Požrite se dizlarji...
Aja, avto je 156 1.6 TS.
lp![]()
![]()

-ja,od noge je res veliko odvisno,turbo te takoj kaznuje4momo napisal/-a:alfafil:
Povprečje moje je za 8900km 7,2l najmanj je bilo 5l največ 9l
ponavadi pa ko tankam od 7,5-6,6l odvisno koliko je mestne vožnje in od teže noge.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti