Ja, se tudi jst strinjam. Ampak naj pa usaj objavi v svoji temi,Niko napisal/-a:Jaz se pa ne strinjam s tabo. Prav vesel sem, da deli Laser... to lepoto z nami. Edino s kakovostjo fotografije dela krivico temu lepemu vrancu.claus napisal/-a:Sej al že vsi vemo, da maš Ferrarija doma, ne rabš se zdej čist u usaki temi ven metat. In ja, fouš sm ti.
Kar objavi še kakšno fotko.

še mal pa bo zima in zimsku setup, komi čakam.....LaserJaMM napisal/-a:Bom predstavil enkrat, mogoče drugo leto ko pobarvam feltne na modro barvo ali kaj pobobnega da se bo folk lahko križal in jokal hehe![]()
![]()
![]()
Da me ne boš narobe razumel, ker vidim da zgleda si me že...LaserJaMM napisal/-a:Bom predstavil enkrat, mogoče drugo leto ko pobarvam feltne na modro barvo ali kaj pobobnega da se bo folk lahko križal in jokal hehe![]()
![]()
![]()

Oblikovalska firma Pininfarina je torej šla v stečajPininfarina S.p.A. announces that, today, it began to carry out the procedures required by current regulations for the purpose of implementing a long-term unemployment benefit plan for termination of production activities and staff downsizing, due to the absence of conditions suitable for continuing to operate the production activities. The long-term unemployment benefit procedure will apply to 127 employees of the production sector and of directly and indirectly related units. This transaction will result in a direct charge of 2.9 million euros for contributions to social security institutions and indemnities required pursuant to law, plus a payment of about 2.5 million euros to liquidate the provision for termination indemnities, which will be distributed upon completion of the procedure, with no impact on the income statement

Je bil tudi tam predstavljenclaus napisal/-a:Da me ne boš narobe razumel, ker vidim da zgleda si me že...LaserJaMM napisal/-a:Bom predstavil enkrat, mogoče drugo leto ko pobarvam feltne na modro barvo ali kaj pobobnega da se bo folk lahko križal in jokal hehe![]()
![]()
![]()
Mene ne motijo slike tvojega Ferrarija, ravno nasprotno, imamo vsaj nekaj,
o čemer lahko sanjamo in se slinimo.
Ne razumem pa, zakaj se obnašaš tako "snobovsko" in tvojega lepotca ne predstaviš v lastni temi,
kjer lahko dodaš več slik, opisa, občutka...
Ne pa da nas takole na suho "drkaš" s temi slikami vsepovsod.
Sej so tud po drugih forumih ljudje z dobrimi avti, pa jim ni težko predstavit avtomobil v svoji temi in odgovarjat na vprašanja, ki jih postavljamo mi, ki tak avto verjetno nikoli v življenju ne bomo lastili.
Ne mečejo se pa ven v vsaki drugi temi s slikami, katere pokažejo da oni pa imajo nekaj (več).
Pa brez zamere.
LP, Claus

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti