Kaj je tisti izrez pod predalom, je to sovoznikov airbag, samo jst to prvič vidim, al je to res redka zadeva?
Ali je tale rjava barvna kombinacija notranjosti prišla pred prvim "faceliftom"? tole je verjetno še star model, neolajšan, s ta staro volansko letvijo itd... ?
Zadnjič spremenil Overs[t]eer, dne Sr Okt 19, 2011 7:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Sicer nisem šel gledati tele 159-ke, ampak sem šel gledati Twingota tri mesece nazaj za mojo punco. Ko sem opazil na dvorišču štiri sumljivce, sploh nisva upala vrata odprti, ker so zgledali , da naju bodo oropali....
Ha ha. Enako. Pridem tja in je bilo ene 6 do konca zajeb... južnih bratov, ki so utihnil in gledal ko stekli psi. Res se mi je zdelo, da so nekaj jezni in da jim ne paše da sem tam...
mogoče vas zanima kaj takega. lastnik sem 4 leta, kupljena v SLO, redno vzdrževana, precej dodotne opreme. prodajam samo zato, ker imam ogledano 159 TI, in sem odločen da jo kupim. če je stvar še aktualna se lahko slišimo. enkrat ta teden bom popoldan v LJ, tako da se lahko dobimo tudi tam. (BTC)
mogoče vas zanima kaj takega. lastnik sem 4 leta, kupljena v SLO, redno vzdrževana, precej dodotne opreme. prodajam samo zato, ker imam ogledano 159 TI, in sem odločen da jo kupim. če je stvar še aktualna se lahko slišimo. enkrat ta teden bom popoldan v LJ, tako da se lahko dobimo tudi tam. (BTC)
Sicer se mi je avto zdel "prelep" da bi sploh sel pogledat samo vazelin bi moral vzeti pa bi blo Avto temeljito pripravljen za prodajo, pa servisna se je nekje zgubila.
Vsi avtomobili na parkingu imajo skoraj isto kilometrino neglede na letnik/model/znamko
Pa misliš, da obstaja avto tega letnika s pod 200000km? Ga skoraj ni, pa še te so v 99% iz Slovenije, kar pa tudi ni najbolje... Pojdi pogledat, pa če je vse tako kot mora biti...zakaj pa ne?
OFC napisal/-a:Pa misliš, da obstaja avto tega letnika s pod 200000km? Ga skoraj ni, pa še te so v 99% iz Slovenije, kar pa tudi ni najbolje... Pojdi pogledat, pa če je vse tako kot mora biti...zakaj pa ne?
To niti ni vazno. Avto pri neki kilometrini ima X vrednost, pri drugi pa Y vrednost ze zaradi predvidenih servisov (kaj sele izrednih). Ce ima ze v startu prevrtene kilometre in popolnoma neznano zgodovino bos malce tezje ugotovil da je vse kot mora bit.
Lahko ali zamenjas vec ali manj vse (zelo smotrno) ali racunas da upostevas ponarejeno kilometrino in cakas da kaj odleti...
Sicer se mi je avto zdel "prelep" da bi sploh sel pogledat samo vazelin bi moral vzeti pa bi blo Avto temeljito pripravljen za prodajo, pa servisna se je nekje zgubila.
Vsi avtomobili na parkingu imajo skoraj isto kilometrino neglede na letnik/model/znamko