Jaz imam sive usnjene sedeže in ni pogojev, da grem nazaj na blago ali kaj drugega...ogrevanih sedežev pozimi sploh ne pogrešam edino poleti, ko avtomobil stoji cel dan na soncu je potrebno biti nekoliko previden ko se vsedeš vanj .
Mnja, usnje je vroc poleti, mrzel pozimi. Lahko se cudno obrabi oz prepogne in izgleda grdo. Po usnju bolj drsis levo in desno v ovinkih ce pac nisi oblecen v kavbojke.
ARfan napisal/-a:Jaz imam sive usnjene sedeže in ni pogojev, da grem nazaj na blago ali kaj drugega...ogrevanih sedežev pozimi sploh ne pogrešam edino poleti, ko avtomobil stoji cel dan na soncu je potrebno biti nekoliko previden ko se vsedeš vanj .
Omenjena alfa zgleda na prvi pogled kar lepa.Od zunaj in znotraj se mi zdi lepo ohranjena.Je pa res, da sem bolj na hitro pogledal, zato bo kdo drugi kaj več znal povedat.Je pa verjetno uvožena iz Belgije, kot večina njihovih avtomobilov..lp
Omenjena alfa zgleda na prvi pogled kar lepa.Od zunaj in znotraj se mi zdi lepo ohranjena.Je pa res, da sem bolj na hitro pogledal, zato bo kdo drugi kaj več znal povedat.Je pa verjetno uvožena iz Belgije, kot večina njihovih avtomobilov..lp
ja hvala lepa za komentar!kire so pa bolše izvozene iz belgije ali iz italije?
Kakšne so kaj te mašine?
Vzdržljive -slabe- pomanjklivosti- nočem dizla ne jtd ne tdi ne dci, mdi žnjdi nič od tega. Rad bi imel bencinarja pa je tale mašinca na 159 edina zanimiva. 2.2 je predraga registrcija....
Bolj kot oglas me torej zanima mašina... če pa imate kakšne info. prav o tem avtu pa tud povejte.
1.9JTS (in tudi 2.2JTS) sta izpeljanki Oplovega 2.2 Ecotec motorja. (1.9 ima samo krajši hod bata kot 2.2, drugače je več ali manj identična, to se vidi tudi po teži avtomobila saj je razlike samo 10kg, ker ima 2.2 JTS večje zavore)
JTS se od Oplove mašine razlikuje po predelani glavi motorja, kjer so pri Alfi dodali variabilno krmiljenje ventilov na sesalni in izpušni strani.
Kakšne so izkušnje s temi motorji iz prve roke boš težko izvedel, saj so zelo redki sploh 1.9JTS je že skor čudež če najdeš. 2.2 je malo bolj pogosta ker so se prodajale tudi v Breri in Spiderju.
Vem za en znan problem s temi mašinami, ki se je izkazoval v slabi odzivnosti mašine v nizkih obratih (angleži temu rečejo hesitation)... Rešitev je bila preprogramiranje ECUja...
Drugače pa glede tvojega strahu zaradi predrage registracije ti svetujem da si ogledaš nove zavarovalne razrede pri Triglavu. Ki so uvedli nove razrede nad 130kW, tako da registracija za 2.2 JTS pri njih ne bo bistveno dražja kot za 1.9. (pri 50% bonusa je razlike ~120€). V sami porabi pa mislim da ni nobene razlike, vsaj sodeč po statistiki porabe teh avtov v tujini. Oba pijeta okol 10l.