Super da si zadovoljenbosko napisal/-a:TribesMan jaz imam alfo 2.2 jts in je ne zamenjam za jtd niti pod točko razno. Avto gre brez problema tankaš in voziš to je to, poraba je od 8 do 12 l odvisno od stila vožnje na 15000 km ne porabi niti kaplice olja. Edino kar je so imele problem z seriskimi pogonskimi verigami, ki so se raztegnile in je avto javljal zamik faze zdržale so pa cca 60000 km. Ta problem je bil na 1.9 jts in na 2.2 jts. Tako, da imajo rabljene več ali manj vse že zamenjane te verige potem ja pa mir. Jaz imam zdaj 151000 km in avto dela brez problema. Lahko pa prideš na testno vožnjo pa se sam prepričaš.
Lp Boštjan

do 30 = 324€alfa_samec napisal/-a:Meni se je kar konkretno poznalo pri 110 kw, tako da ne bi rekel, da niso omembe vredne.

Dodana slikaAlfaSamec napisal/-a:Živjo, sem novinec na forumu, že od nekdaj oboževalec Alf, zdaj pa je končno prišel čas, ko bom izgubil nedolžnost in si kupil prvo.
Na avto.net sem zasledil tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5283819&show=1 in me zanima vaše mnenje oz. glede na to, da piše, da jo je vozil ljubitelj, se mogoče le-ta celo najde na tem forumu. S tem bi se seveda izognil dodatnim stroškom dealerja, razen če ima z njim kakšno pogodbo.
Zanima me, ali se vam zdi realna cena glede na vso dodatno opremo in ali se kdo na tem forumu ukvarja tudi s tem, da si je kot večji poznavalec pripravljen ogledati sam avto, v zameno za kakšno gajbo ali kaj podobnega.
Kakršnihkoli informacij bom zelo vesel

K*rc pa konzulajaka_speed napisal/-a:Lepa ful..edino kar me moti na GT-jkah je sredinska konzola od 147.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost