muso napisal/-a:Pazi!
... Potem pa sem peljal avto k Avto center Horvat v Mursko Soboto, tam dela en Alfa mojster in je naštimo tako kot mora biti, ne pa kot je pravilno po compu. Od takrat nimam več problemov z podvozjem.
Ta dečko je edini, ki je na mojem avtu uspel poriktat pobiranje gum. Res je mojster
Pa tudi sam si je lastil alfo, če se ne motim (147-ko?).
Ja, je pa zlate barve. Njemu je pa ime Valter če se ne motim...
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
muso napisal/-a:Pazi!
... Potem pa sem peljal avto k Avto center Horvat v Mursko Soboto, tam dela en Alfa mojster in je naštimo tako kot mora biti, ne pa kot je pravilno po compu. Od takrat nimam več problemov z podvozjem.
Ta dečko je edini, ki je na mojem avtu uspel poriktat pobiranje gum. Res je mojster
Pa tudi sam si je lastil alfo, če se ne motim (147-ko?).
Ja, je pa zlate barve. Njemu je pa ime Valter če se ne motim...
Ej nevem kako mu je ime. Ja alfa je pa zlata kot praviš. Vem samo da je bencinarka in da je on nekje z goričkega, kot mi e sam razlagal....
Top Gear Magazine: It is easy for enthusiasts to love Alfas - these beautiful, charming Italians who wear their eccentricities like items of delicate, tasteful jewellery.
Lahko kdo prosim komentirale tele rezultete optike, sam se ne spoznam najbolje, vendar mi niso všeč odstopanja. Poseg pred tem je bila menjava sprednje leve spodnje roke. Ostalih sprememb ni bilo.
Jaz sem jo nazadnje po 5 mesecih, to je bilo po tem ko mi je totalno požrlo nove zimske gume, ker so specialci pri Svetku dobr optiko nastavli. Od takrat samo še Bučan!!!
mihecmiha napisal/-a: Jaz sem jo nazadnje po 5 mesecih, to je bilo po tem ko mi je totalno požrlo nove zimske gume, ker so specialci pri Svetku dobr optiko nastavli. Od takrat samo še Bučan!!!
Tudi jaz imam mir odkar je optika bila nastavljena pri Bučanu. Pred tem so mi pri enem izmed pooblaščencev tako optiko nastavili, da mi je v 5kkm požrlo zadnje gume.
Moja bla dons na optiki, stekanje sm reku nj nastima na 0, zadi se je pa negativ popravu,no to ze neki zanc pr mehaniku dons pa se nastiman glede na optiko. Ksn komentar? Aja pa hvala Tribes
simnov napisal/-a:Pri meni pa gum čist nič ne požira pa imam vseeno tak občutek da mi avto mal v levo nese.
Sem imel isti problem, šli gledat optiko, pogledal vsegaboga, nakonc ugotovil da so krive gume (pač "uležane" tako) - obrnl gume in je vleklo v kontra smer