Jah no, kaj se potem nekateri pritozujejo, da je to ohh in sploh ker se ne bodo smel z hardenrudo vozit po cesti? Sej se itak ne vozite ze zdaj..
Kar se tice pa ovcic par postov nad mano:
Pri takih zakonih, ki jih enforca EU nimamo slovenci nic za narediti. Pa ne zato, ker smo ovcice, ampak ker smo premajhni.
Se pa strinjam z tvojo izjavo, da se taki zakonu vedno sprejemajo po obrokih na 20% strafanih. Drugace itak pride do referendumov.
Ampak se enkrat: tale zakon je naceloma iz vidika varnosti precej precej vredu. Kar se mene tice tudi avtomobili z vec kot 150 konji nimajo kaj na cesti delat.
Pa ne me zdaj imeti za ovcico, ki ima oprano glavo. Glede na to, da sem invalid iz naslova prometne nesrece, ki se je zgodila zaradi neupostevanja zakonov in verjetno tudi prehitre voznje, semv erjetno prvi v vrsti, ki ve, kako hitro se zgodi pickarija, pa sploh ni treba da si kej kriv.
To pa da uporabljas kapo na smuciscu pa naceloma meni in verjetno se 99% folka dol visi, ker ko bos odletu na kksn led bos samo sebe poskodoval. Ko pa idioti na tisocki po avtocesti divjajo 190 brez celade pa ogrozajo tudi mene in tisto druzino v cliotu, ki se pelje na dopust. (primer je karikiran, upam da res ne obstaja tak idiot..)