Izklop/Vklop opozorila za nepripet varnostni pas

Tehnične teme o modelih 159, Brera in Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

slehernik
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Saj ti še vedno ostane opozorilna lučka med števci, in ja - seveda se pripenjamo. Ampak ko enkrat enemu otroku pade duda na tla pa se sopotnica odpne, da mu jo da in začne piskati tako da zbudi drugega in imaš koncert, potem je prva naslednja pot izklop tega piskanja.

In ga prav nič ne pogrešam, v trgovino se tudi ne pripnem več, 500m stran v isti slepi ulici. Pa nimam nobene slabe vesti niti se ne počutim ogroženega :wink:

P.S. Se mi zdi čudno, da tistih brez otrok in s sopotnico to piskanje ne moti še bolj. Izgleda da je danes moderna samo straight vožnja, oba pripeta, poslušata muziko, si ogledujeta pokrajino po predpisih in to je to, brez občasne zabave :mrgreen:
Uporabniški avatar
Boris18
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Domžale

Haha, slehernik si me nasmejal :D
Mene ta "koncert" nervira tako, da sem se včeraj reje vozil z ženinim avtomobilom :)

Sam bom kontaktiral Tribesa, če mi res lahko izklopi. Da ne bo potrebno hoditi na pooblaščenca.
oscarfish
Alfa Junior
Alfa Junior

Danes sem probal preko FiatEcuScan-a vklopit in izklopit zvočno opozorilo za pas, vendar zadeva vsaj pri meni ni delovala ( kljub tem da mi je v programu napisalo successfully activated/deactivated ). Lahko pa sem izklopil pranje žarometov ( dobra zadeva vsaj zame zdaj pozimi ) ter vklopil vizualni prikaz zadnjih park senzorjev :)
Uporabniški avatar
Boris18
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Domžale

Zanimivo, tole glede možnostu vizualnega prikaza samo zadnjih park senzorjev.
Meni je serviser brez problema izkljucil piskanje za pas, samo ne vem s katero napravo je nastavljal parametre.
Uporabniški avatar
Spyke
Alfist
Alfist
Kraj: Loka pri Mengšu

Ma kdo možnost da mi izklopi pisknje za pas na ar159
Odgovori
  • Informacija