Temnenje stekel!!

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
Uporabniški avatar
medhotman
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: CE
Kontakt:

Zanima me tale folja piše da ne potrebuješ homologacije ? Kaj pa potem policaju rečeš če te vpraša, za kak papir ?

http://www.doop.si/index.php?page=shop. ... t&Itemid=4

Lp
pero
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Cerklje

če se nalepi, rabiš homologacijo
Uporabniški avatar
medhotman
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

sam če piše da nerabiš ? hmmmmm bom jutri poklico pa da vidim ka bodo rekl :O
pero
Alfa Freak
Alfa Freak

folk napiše vse, samo da se proda. Pokliči na ministrstvo, pa boš videl kaj ti bodo rekli. Pa, če še nisi temnil stekel, daj zatemniti nekomu, ki se s tem ubada (npr. meni :D ), da je vsaj narejeno tako kot je treba. Sem že videl doma narejen ˝izdelke˝, pa bi mi bilo prav nerodno vozit se s takimi šipami po svetu.
pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

spar tuning :mrgreen:
Uporabniški avatar
medhotman
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

pero napisal/-a:folk napiše vse, samo da se proda. Pokliči na ministrstvo, pa boš videl kaj ti bodo rekli. Pa, če še nisi temnil stekel, daj zatemniti nekomu, ki se s tem ubada (npr. meni :D ), da je vsaj narejeno tako kot je treba. Sem že videl doma narejen ˝izdelke˝, pa bi mi bilo prav nerodno vozit se s takimi šipami po svetu.
In potem homoligiraš zadevo pa kolk računaš z homologacijo vret pa zatemneje spredaj tudi . Sicer ni homolugacije ampak kolkor vem se jo da dobit !

Lp
pero
Alfa Freak
Alfa Freak

Če prav vidim, imaš 156 SW. Cena je 120 ali 140€ (zadnji del), ne ven točno, bi moral v firmi vprašat. Homologacijo moraš urediti sam, stane pa okrog 30€, odvisno kje jo narediš. Prvih dveh se ti pa ne splača temniti, ker so kazni prevelike (krepko čez 500€ vse skupaj).
Pa homologacije za prvi dve šipi ti ne bo nihče uredil. Govori se tudi nekaj, da še tisti, ki imajo tudi prve homologirane, bo potrebno pobrati dol.
rastek
Alfa Member
Alfa Member

V MB maš temnenje vseh 3 zadnjih stekel za 80€ z papirji za homologacijo vred. Tip, ki to dela ma večletne izkušnje, tudi sam grem ko njemu ko dam gewinde gor da pol vse skupaj homologiram.

lp
Uporabniški avatar
LaŠko-TeaM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Murske Sobota - Dol.Bistrica

rastek napisal/-a:V MB maš temnenje vseh 3 zadnjih stekel za 80€ z papirji za homologacijo vred. Tip, ki to dela ma večletne izkušnje, tudi sam grem ko njemu ko dam gewinde gor da pol vse skupaj homologiram.

lp
=D> =D> več takih rabimo...
pr nas je tud tip,ki ima pač privat temnenje stekel in car tatoo foliranje in ja zatemni ti stekla in pol ti še lepo uredi vse papirje z RTi maibor,ti sam odpelješ avto tja,da ti ga pregledajo.
Kaj hočem povedat @pero pravš da delaš pr ˝firmi˝ pa tega ne urejate zravn,tu pa en šalabajzer pa vse uredi pa ne zemi tega kot kritiko ali da pljuvam čez tvojo firmo,ker si ti itak smo tam zaposlen in nimaš nič z tem a ne.

l.p.
pero
Alfa Freak
Alfa Freak

Papirje (potrdilo o vgradnji) tako ali tako dobiš zraven tako, da o kakšnem urejanju papirjev se tukaj govori, res ne bi vedu oz. je to spet samo marketinška poteza. Na homologacijo se moraš pa itak sam zapeljati z avtom, kjer pregledajo papirje in pomerijo šipe.

@rastek kolika pa pride karavan?? Pri nas je tudi 3 vratni 80€.
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

80€ je cena 4 vratne limuzine, karavn bi zaradi dodatnih 2 stekel verjetno bil dražji...

@pero...kolko pa pride pri tebi samo zadnja šipa za 159ko?
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Eni bi si res radi otežili parkiranje v temi ;)
pero
Alfa Freak
Alfa Freak

@Aless zadnja šipa je 40€

@alfa_samec jaz vedno parkiram samo z ogledali, zato pa tudi so :D
denis
Alfist
Alfist
Vozilo: 159
Kraj: Radenci

@Laško-Team kje pa se nahaja ta tip?
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

alfa_samec napisal/-a:Eni bi si res radi otežili parkiranje v temi ;)
na moji 159ki rikverc luč že tak sama po sebi slabo sveti da je v temi brez ulične osvetljave parkiranje na slepo :D tako da vlke razlike ne bo :P
Odgovori
  • Informacija