Ali kdo pozna to Alfo - 8

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
irokeza
Alfa Junior
Alfa Junior

Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Slika
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: 50.000km od Ribata

irokeza napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5607079&show=1

Lepa, kak info morda?
Tole ma znanec, sem hotel kupit pa nisva s ceno skupaj prišla če ne bi jo, je pa lepa in pomembneje, vzdrževana.
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
gregork
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Bohinj

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5546474&show=1
to 156 m-jtd 2,4 mi že en čas dela probleme #-o
ali kdo kaj ve za njo :?:
edin alcantare me mot k si enkrat kože navajen #-o
lp
AR ruls
Veron
Alfa Freak
Alfa Freak

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5579323&show=1

se samo meni zdi, ampak cena tega avta je malo pretirana ali je avto kaj "posebnega" (razen malenkost več opreme)?
Uporabniški avatar
De Marco
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

Veron napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5579323&show=1

se samo meni zdi, ampak cena tega avta je malo pretirana ali je avto kaj "posebnega" (razen malenkost več opreme)?
če je dober primerek je več kot realna za moje pojme. je pa težko pričakovat da se bo prodala za tak denar.. cene večine takih in podobnih avtomobilov so prenizke... mislm res je kriminal, da stane avto nov okoli 30.000 eur ali več potem ga pa lahko prodaš po petih letih za 5 ali 6.000 eur.

Vem da tko pač je, ampak na račun jajc ki se prodajajo ( slabo ohranjeni primerki ) po takih nizkih cenah, zgubijo na ceni tudi dobri avti, ki so vredni bistveno več...

moje mnenje....

lep primer je 166-ka od uporabnika Drago...le ta je po besedah vseh super ohranjena, in če je temu res tako je toliko denarja kolikor želi lastnik za njo tudi vredna ali celo več....ampak na račun ostalih krip se bo tak avto za ta denar zelo težko prodal....

bolje je dat za avto nekaj več in bit brez problemov kot pa da kupiš nekaj kar je res poceni, sicer navzven dobro izgleda vse ostalo je pa zanič...in nato ti sledijo nočne more in redni obiski servisa...na koncu pa zmečeš v avto več kot bi dal za nek boljši primerek, ki je imel "visoko ceno"..

:? :?
cuore sportivo
theLman
Alfa Member
Alfa Member

theLman napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5533916&show=1

Je sel kdo to gledat oziroma ima kaksne informacije o njej?
? kaksna informacija?
Thrivial
Alfist
Alfist

De Marco napisal/-a:. mislm res je kriminal, da stane avto nov okoli 30.000 eur ali več potem ga pa lahko prodaš po petih letih za 5 ali 6.000 eur.
Besede, ki jo iščeš je AMORTIZACIJA.

Nasproti temu kriminalu je precej debilno pričakovanje ekstremnih ljubiteljev avtomobilov, ki so v svojo premičnino vložili še enkrat toliko kot je vredna na trgu in potem pričakujejo, da bodo zadevo prodali za seštevek obeh vrednosti. :)
Uporabniški avatar
De Marco
Alfa Member
Alfa Member

Thrivial napisal/-a:
De Marco napisal/-a:. mislm res je kriminal, da stane avto nov okoli 30.000 eur ali več potem ga pa lahko prodaš po petih letih za 5 ali 6.000 eur.
Besede, ki jo iščeš je AMORTIZACIJA.

Nasproti temu kriminalu je precej debilno pričakovanje ekstremnih ljubiteljev avtomobilov, ki so v svojo premičnino vložili še enkrat toliko kot je vredna na trgu in potem pričakujejo, da bodo zadevo prodali za seštevek obeh vrednosti. :)
No s takim zanicevalnim pametovanjem in poucevanjem o dolocenih terminih lahko pametujes kje drugje....
..in nisem govoril o cenah ki so visje iz sentimentalnih razlogov ampak o cenah in avtih ki so zaradi svoje ohranjenosti dejansko vredni nekaj vec in noben ni omenjal sestevka cene avta in vlozka v njega..
...ampak pustmo...se ne mislim spuscat na ta nivo....
cuore sportivo
Uporabniški avatar
rok žbogar
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: banjšice

večer pozna kdo tole alfo oz.kake informacije ?
zahvaljujem se vam že v naprej za odgovore!hvala lepa!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5569827&show=1
Thrivial
Alfist
Alfist

De Marco napisal/-a: No s takim zanicevalnim pametovanjem in poucevanjem o dolocenih terminih lahko pametujes kje drugje..
Zaničevalno?

Raje bi rekel realno. Ampak bodi dovolj off-topica, over&out.
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

De Marco napisal/-a:

če je dober primerek je več kot realna za moje pojme. je pa težko pričakovat da se bo prodala za tak denar.. cene večine takih in podobnih avtomobilov so prenizke... mislm res je kriminal, da stane avto nov okoli 30.000 eur ali več potem ga pa lahko prodaš po petih letih za 5 ali 6.000 eur.

Vem da tko pač je, ampak na račun jajc ki se prodajajo ( slabo ohranjeni primerki ) po takih nizkih cenah, zgubijo na ceni tudi dobri avti, ki so vredni bistveno več...

moje mnenje....

lep primer je 166-ka od uporabnika Drago...le ta je po besedah vseh super ohranjena, in če je temu res tako je toliko denarja kolikor želi lastnik za njo tudi vredna ali celo več....ampak na račun ostalih krip se bo tak avto za ta denar zelo težko prodal....

bolje je dat za avto nekaj več in bit brez problemov kot pa da kupiš nekaj kar je res poceni, sicer navzven dobro izgleda vse ostalo je pa zanič...in nato ti sledijo nočne more in redni obiski servisa...na koncu pa zmečeš v avto več kot bi dal za nek boljši primerek, ki je imel "visoko ceno"..

Kako je lahko cena realna, če so se pa nove bencinarke na koncu prodajale po 17k eur, ta je pa 6 let stara,uvožena....Tak avto diler dobi za 5 k eur
Uporabniški avatar
De Marco
Alfa Member
Alfa Member

Miholl napisal/-a:
De Marco napisal/-a:

moje mnenje....

Kako je lahko cena realna, če so se pa nove bencinarke na koncu prodajale po 17k eur, ta je pa 6 let stara,uvožena....Tak avto diler dobi za 5 k eur
ja..v temu primeru je verjetno res tako...in cena ni realna..nevem... želel sem samo na splošno poudarit, da taki slabi primerki ki se prodajajo po cenah okoli 5.000 eur kvarijo ceno oz. zbijajo ceno nekaterim primerkom, ki so dejansko vredni nekaj več...pa jih je nemogoče prodati po taki ceni zaradi večine krip ki se prodajajo po "realnih cenah". In vsak potem zbija ceno češ, da je veliko cenejiših, ki so glih tako vredu, in da je nastavljena cena previsoka...

jaz svoje ne dam po tako imenovani"realni ceni" nikoli.... jo raje v savo zapeljem....resnično... neka razlika pa tudi mora bit med ceno ohranjenega in vzdrževanega avta in ceno avta, ki je zjahan že če ga iz petih metrov pogledaš...

verjetno sem naredil napako in bi moral svoje mnenje zapisati kje drugje in ne pod dotičen oglas... tako da se glede tega opravičujem....
cuore sportivo
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA

Fantje oglas za GT je bolj tko... pač skopiran oglas iz mobile - popust + uvozne dajatve... Je bolj reklama za podjetje ki uvaža avtomobile, če mene vprašate.

LINK: Alfa GT 1.9JTD - Mobile.de
slavko
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Raka

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5488660&show=1

Mogoče od katerega na forumu....šel že kdo gledati...malo pogledujem za drugim avtom pri hiši....kilometri me ne motijo, niti malo, moti me predvsem preveč lep sprednji konec, za te kilometre, sicer po slikah soditi je težko. In cena...
lp
Zaklenjeno
  • Informacija