Treentar napisal/-a:
Rabim ABS? Ne.
Jest ga.
Treentar napisal/-a:
Rabim 6 airbagov? Ne.
Jest jih hočem.
Treentar napisal/-a:
Avtomatsko klimo? Ne.
Tud to hočem.
Treentar napisal/-a:
Ostane 33-ka cela po frontalnem? Ne.
Se strinjam definitivno
Treentar napisal/-a:
159-ka, 166-ka, 147-ka, itd? Tudi ne.
Ostane cela vsaj kabina

Posledično ->
Treentar napisal/-a:
Bi rad bil lepo truplo? Ne.
Nimam nikakršne želje da bi kdajkoli bil truplo (lepo ali ne lepo) zaradi frontalnega, kaj pa ti?
Treentar napisal/-a:
Se mi tako mudi (sicer se pa vidiva pri naslednjem semaforu)? Ne.
Men pa se mudi, zato da mi ni treba še pri naslednjem semaforju čakat.
Treentar napisal/-a:
Rabim AGR? Ne.
Tud jest ga ne rabim, ampk dokler je notri in dela me ne moti.
Treentar napisal/-a:
Rabim DPF? Ne.
Tud jest ne. Zato ga nimam. In če bi ga mel bi ga lastnoročno odstranil za 50€ in prodal na ebayu za 250€
Treentar napisal/-a:
Dizelski smrad? Ne.
Dizelski smrad moti sam tiste ki se vozijo za mano.

Pa tudi dizelski smrad avtov pred mano me ne moti, ker ima klima senzor za kvaliteto zraka, ki zapre dovod zunanjega zraka ko zazna prisotnost "plinov" bencinskih ali dizelskih. Verjamem da 33ka tega nima... jebiga.
Treentar napisal/-a:
Ropot? Ne.
Si upam stavit da je pri 130km/h moj traktor nekajkrat tišji kot tvoja 25 let stara drvarnica.
Treentar napisal/-a:
Stroške? Sploh ne.
Stroški so z vsakim avtom. Ti plačuješ 12c na kilometer za bencin, jest pa 14c na kilometer za VSESKUPAJ in to z neskončno dragim vzdrževanjem. Get it? Ali imaš mogoče probleme z osnovno matematiko? Praviš da prevoziš 20.000 na leto. Torej če zapraviš za gume (50€)/zavarovanje (200€)/vzdrževanje (100€)/cestnine(100€) več kot 400€ je tvoje prevozno sredstvo že dražje od mojega
Itditd.
Treentar napisal/-a:
To plačuješ ker so te nagnili z reklamami in se sam sebi zdiš kakšen? Dobra izbira. Za tebe.
Tole malo relativizira tisto o bedastočah, se ti ne zdi?
Mene ni noben nategnil, kupil sem točno tisto kar sem hotel, 25 let stare drvarnice me pač ne zanimajo. In ko boš ti pogruntal da če je nekaj dobra izbira za TEBE, to še ni nujno najboljša izbira za VSE OSTALE, potem nam bo veliko lažje na tem forumu.