Vzmeti Eibach ali kaj podobnega

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
žan
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Slovenske Konjice

Ja vem, da je bolše menjati oboje ampak tut js trenutno nimam denarja za use in bom malo po malo;) Foggy ti praviš da imaš Eibach pro kit gor? Bi te lahk proso usaj za kako sliko? od strani pa eno od spredaj, da vidim kak nizek je auto? Drugače pa, kolko bi me kaj prišli še amortizerji? Od MV šport sem dobil danes ponudbo: 500€ za gewinde. je to velik al mal?:)
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

žan
Alfa Junior
Alfa Junior

Ful fajn izpade znižana!:) za 3 cm si jo samo znižal? morem pohvalit tvoje felge,ful so mi ušeč;)
Torej: v maxx komplet al eibach komplet?:D sam fajn bi blo kako obročno odplačevanje al pa kaj takega..:P v celoti nism zmožn plačat trenutno..:)
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

žan napisal/-a:Torej: v maxx komplet al eibach komplet?
eibach :D

Jaz imam omenjeni kit (prosystem) na AR 156.....lahko rečem da je super paket.Čez neravnine oz. naše lepe slovenske ceste je celo bolj udoben od original sport vzmetenja, nekoliko trše gre edino čez kakšne ležeče policaje itd...je pa res da je avtomobil 4cm nižji od serijskega.

Samo vzmeti pa mislim, da se ti ne splača menjat....avto bo seveda lepši za pogledat boš pa zato toliko bolj preklel samo udobje v vožnji.
Chuck
Alfist
Alfist
Vozilo: 2002 Alfa Romeo 1.9JTD
Kraj: Sevnica-Krško

Bolje je če vse naenkrat narediš. Ne plačuješ dela dvakrat.

Je pa tudi opcija da daš tršat amortizerje. Pride ceneje ampak potem je tudi večja verjetnost da bodo amortizerji prej spustili dušo. Pri meni je po enem letu in 35kkm na veliko srečo zadeva še dobra.
D'oh!

2000 Alfa Romeo 156 1.9JTD wracked
2004 Alfa Romeo GT 2.0 JTS sold
2002 Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD daily driver
žan
Alfa Junior
Alfa Junior

okej, ste me prepričali;) torej verjetno eibach prosystem kit, sam denar še morem skup nakraspat čez počitnice..;) drugač pa, ve kdo za kako ugodno varjanto novih al mogoč rabljenih?:)
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Link, ki ti ga je dal Foggy od alfisti.net, je verjetno najugodnejša zadeva. Poštnina je +20€.
Uporabniški avatar
Alč
Alfa Member
Alfa Member

Zdravo. Mika me zamenjava podvozja na 156SW 2.4JTD. Rad bi čimbolj udobno varjanto, da bi čimlepše požirala kratke odsekane luknje. Prebral sem že kar nekaj člankov in mi nekako še najbolj dišijo KONI FSD in pa eibach fedri. Ima kdo iskušnje s to kombinacijo? Morda kakšen namig kje bi se to najceneje naročilo in pa zmontiralo. Pa še to, gumice na stabilizatorju, powerflex. da ali ne? Stare so namreč čist na konc :doubt:
za tole gre
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :5858.html
mehankar bi rad 80€ za original gumice +120 za delo in optiko :doubt:
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

kombinacija bo uredu, samo ne bo pa ravno najcenejša varjanta, če boš naročal na dveh koncih, poglej kaj vse lahko nabereš na Alfistih. morda kak Billstein.
Eibach prosystem je ugodno, razen če ne bi rad imel nižaaaneee

mislim da ima Inti kombinacijo Koni/Eibach na 147-ki

sej 120€ za delo z optiko je ugodno, zadaj v pritljažniku je kar nekaj dela s podiranjem in nato s sestavljanjem, razen če mu olajšaš in to narediš sam ter prišparaš kako uro :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Jaz imam Eibach ProKit + Koni FSD.
Najprej sem imel samo Eibach + original amortizerje, pa ko sem se peljal v TribesMan-ovo (ki ima isti setup, kot jaz sedaj) sem vedel, v kaj bom investiral.
Zadnji amortizerji so sicer rahlo premehki, ampak napram prejšnjemu setup-u je kot dan in noč. Luknje res lepo pobira, tko da jaz sem zadovoljen. Osebno pa ne vem, kako se pelje z drugimi setup-i. Lastniki tega:
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :1144.html
so prav tako zadovoljni.
Skratka, vse je bolje, kot stock setup :D
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

... in vse lahko naročiš na Alfistih, dobiš v enem tednu in samo še montaža in gassa, ceneje ne bo šlo
Slika
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Aja, Konijev ceneje, kot pri www.doop.si ne boš dobil :)
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 156Sw
Kraj: Ljubljana

Alč napisal/-a: mehankar bi rad 80€ za original gumice +120 za delo in optiko :doubt:
80€ samo za gumice stabilizazorja!!!!...kupi raje cel stabilizator....original....saj je cena tam tam!!!
drugače je pa tudi teh 40€ ni tako malo za dve gumice.....glrde dela....optika je cca 40€, torej ti računa delo cca 80€.......kaj pa vem.....delo ni težko, je pa zamudno
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Baje je bolje če naročiš amortizerje Koni FSD ki so delani za modele GTA, baje imajo malce trše nastavljene zadnje amortizerje, kar bi znalo biti bolje.

Tko pravijo angleži...
Ricky
Alfa Member
Alfa Member

eno tako informativno vprašanje. kaj se zgodi,če daš na 156 1.9 jtdm sw fedre od limuzine 1.8 ts? a se zadaj full povesi,če je že kdo probal? sej ne da bi kupoval nove,bi jih pa dobil od kolega..pa verjetno diesel pa bencinar je tudi že razlika v teži. :?
Odgovori
  • Informacija