AR 147 1.6TS by Buxter (str. 23)

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
r0Ba
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Maribor- Ruše

Ful je lepa, edino glede feln mam isto mnenje kot ostali, tiste toora bolj pašejo kakorkoli gledam avto. Za čepke pa bi mogo vprašat mislim da na pooblaščenem servisu ali pa kaki univerzalni trgovini z nadomestnimi deli npr. GMT ali kaj podobnega. Jaz sem tudi kupoval te čepke pa sem jih pri Emilu dobil (TOP AVTO) - skoraj moj sosed.

avto je =D>

Lp
Uporabniški avatar
Th3
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kranj

še mal pa bo na kokr'ci alfa manija :wink:
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubno na Gorenjskem

hvala za pomoč, zdaj se morm spravit samo še nekaj da jih dobim :) vse je dokaj daleč, po telefonu je pa to razlagat.... vsaj včasih nemogoče!

Th3: normalno :) iz kje si pa ti? tablco mi povej da vem katero ti vozš :)
Uporabniški avatar
Th3
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kranj

buxter napisal/-a:hvala za pomoč, zdaj se morm spravit samo še nekaj da jih dobim :) vse je dokaj daleč, po telefonu je pa to razlagat.... vsaj včasih nemogoče!

Th3: normalno :) iz kje si pa ti? tablco mi povej da vem katero ti vozš :)
iz iste ulice kot alfica od .. tvojega brata ?
drugače pa črna 147 fl, lj tablice
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

možno ja, je iz tiste hiše nasprot lekarne, kjer je zda julija :) no sej, poblendej ko se srečamo da vidim ;)
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

No da se po daljšem času zopet malo oglasim :)

Med tem sem z svojo alfico naredil že več kot 10kkm. Moram rečt da brez problema.
Vmes je bila normalno tudi na servisu, sem zamenjal jermen in vse potrebno, tako da se lahko vozim bolj brez skrbi :)
V mesecu septembru smo imeli tudi malce daljši izlet z njo, smo se peljali v Nemčijo, do Munchen-a, od koder smo šli z vlakom na IAA sejem. Pa na morje smo se lepo peljali, izlet narejen tudi na Malta Hochalmstrasse... V glavnem imeli smo se lepo poleti :)

Na jesen je bilo potrebno malo tudi razmišljati glede zimskih gum, ker jih nisem imel. Kupoval sem neke rabljene več kor dva meseca, nisem se moral spomnit ali bi 16 ali 17 colske.. Na koncu sem kupil tak 16'' komplet:
Slika

Pnevmatike sem kupil v službi, vzel za probat Goodyear UG8.
Po eni strani mi je zdaj žal, če bi kupoval še enkrat bi skoraj gotovo vzel 17'' in Dunlop winter sport 4D.

Še par slikic med zimo:
Slika
Slika

Pa da ne bo kdo mislil, da je vse lepo in prav, pa se je pokazal tudi kak problemček...
-Spustili so mi amortizerji za zadnja vrata :) no ne držijo več vrat gor! bom moral enkrat naročiti nove - če kdo ve kje je najboljše naj sporoči.
- akumulator malo slabše dela pri -15°C, ampak za letos sklepam da bo še dober :D
- dvakrat se mi je prižgala lučka "Motor system control failure" se imenuje mislim da. Zaradi tega jo v kratkem peljem na servis da jo malo pregleda...

Sicer se pa še odločam, če bi ogledala pobarval na črmoali srebrno in streho polepil v črno... Na morju sem videl eno black line pa mi še zdaj ne gre iz glave....
Slika

Možno je tudi, da bom kupil kake nove feltne za letno vožnjo...če bi kakšne lepe dobil je možno, da kaj zamenjam :)

Kupil bi pa tudi strešne nosilce - čim lepše (estetsko in po ohranjenosti). Če ima kdo kakšne take, PM :)

Pa še par slikic, sicer starejših ampak stanje avtomobila je isto... :D
Dve ljubice:
Slika

Slika
Slika
B|ind
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

Izgleda zelo lepa na slikah.. ampak ekstremno previsoka :? :)
Uporabniški avatar
carlo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lancia 844
Kraj: Ljubljana

Lepa, ni kej. 8)
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

je res da je visoka, ampak če jo dol spustim... na kater trajekt potem pridem? :)

danes sem naročil okrasno maskico za na pokrov spredaj, pa en kavelj za polico zadej. še amortizerčke za zadej, poj bom opa že na dobri poti :)

važno da čez dobra dva tedna lahko damo gor letni komplet... :)
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

buxter napisal/-a:je res da je visoka, ampak če jo dol spustim... na kater trajekt potem pridem? :)

danes sem naročil okrasno maskico za na pokrov spredaj, pa en kavelj za polico zadej. še amortizerčke za zadej, poj bom opa že na dobri poti :)

Ni problema s trajekti. Odpade le parkiranje na robnike ;)

LP
Chuck
Alfist
Alfist
Vozilo: 2002 Alfa Romeo 1.9JTD
Kraj: Sevnica-Krško

Creed napisal/-a:
buxter napisal/-a:je res da je visoka, ampak če jo dol spustim... na kater trajekt potem pridem? :)

Ni problema s trajekti. Odpade le parkiranje na robnike ;)

LP
+1

Moja je zelo nizka pa še nisem imel težav na trajektu.
D'oh!

2000 Alfa Romeo 156 1.9JTD wracked
2004 Alfa Romeo GT 2.0 JTS sold
2002 Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD daily driver
Uporabniški avatar
dzuko
Alfa Freak
Alfa Freak

Pragovi? Jaz vsako leto prepričujem Italijane, da mi dovolijo parkirati v pritličju trajekta, pa vseeno podrajsam s pragovi ko iz pomola zapeljem na trajekt. :?
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

Ne vem, jst mam tak filing da nebi gor pršou, oz bi ker na robu tam pustu...Pa tut lan ko smo bli v Nemčiji, ko folk govori kako so dobre ceste tam... Polom in vem da če grem še kdaj tja pa če bi imel znižanga, bi ga pol tam pustu.
Je lepši če je spuščen, ampak funkcionalnost ne vem al je dobr al ne...?
Parkiram ga pa tko al tko ne na pločnikih...
Glede nižanja me ne boste prepričal, vi jih kar nižajte, jst bom pa še naprej koloteke pucal ker se bojo še naprej vidl :)
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-pravilno,je pa res,da je spuščena lepša 8)
Uporabniški avatar
dzuko
Alfa Freak
Alfa Freak

So minusi pa plusi. Meni izgled in filing pri vožnji, ko greš tko za filing malo čez ovinke, odtehtata minuse. Je pa pri vožnji s polnim avtom zelo neudobno, na kakšni večji luknji imam filing da mi je avto skor na pol odtrgalo.

Je pa ornk šus plata obvezna pri nizkem avtu. :?
Odgovori
  • Informacija