Giulietta: komentarji in splošna debata

Tehnične teme o modelu Giulietta

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Žiri

Launch Control na dizlu :lol: :lol: :lol:
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

7s do 100... na dizlu :lol:
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

TribesMan napisal/-a:7s do 100... na dizlu :lol:
To sem tud sam štel in mi je sumljivo. Sam pa lepo izstreli avto. Brez nekega brezveznega vrtenja kolesa v prazno. Lep štart :)

LP
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

a ni bolj zanimivo znucat en komplet gum, da se navadiš optimalnega speljevanja? :jump3:
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

kosir1234 napisal/-a:a ni bolj zanimivo znucat en komplet gum, da se navadiš optimalnega speljevanja? :jump3:
Ja za 18-20. letnike. Za nas stare junce je pa bolje Launch Control :mrgreen:
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Za stare junce sploh ni Launch control... :)
slehernik
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

kosir1234 napisal/-a:a ni bolj zanimivo znucat en komplet gum, da se navadiš optimalnega speljevanja? :jump3:
En komplet gum pa (če ni TCT) eno sklopko bo bolj pravilno 8)
Uporabniški avatar
UKi
Alfist
Alfist
Kraj: Maribor

Še ena Giulietta je emigrirala v ZDA, kjer bo povrgla nov rod, imenovan Chrysler 100...

http://mobilez.roadandtrack.com/future- ... rysler-100
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

slehernik napisal/-a:
En komplet gum pa (če ni TCT) eno sklopko bo bolj pravilno 8)
ja sej, če je TCT pa 2 :lol:
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Uporabniški avatar
Red_Rocket
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Fiat Punto MK2 1.2 2003

UKi napisal/-a:Še ena Giulietta je emigrirala v ZDA, kjer bo povrgla nov rod, imenovan Chrysler 100...

http://mobilez.roadandtrack.com/future- ... rysler-100
že na testni je blo treba pod haubo gledat :mrgreen:
http://mobilez.roadandtrack.com/var/ezf ... _large.jpg

bo hmal američanam kapnl da je alfa :wink:
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

V tej -http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?t=22248 temi je navedeno sledeče.
Pravi užitek v vožnji pa seveda pride na dan v suhih pogojih, kjer Giulietta naravnost blesti in se pelje dosti bolje, kot 147. Podvozje je enostavno fenomenalno in kljub 18" platiščem še vedno udobno, lepo požira luknje in ne plava po cesti. Večina uporabnikov bo tako z Giulietto z lahkoto udobno prevažala svojo družino ali pa odpeljala kakšen "brzinc", kjer ne bo manjkalo moči in oprijema.
Sedaj pa vprašanje. Ali so tu ugotovitve koga s foruma, ali je test skopiran.

Zanima me pa zato, ker je relativno podoben avto (Fiat Bravo) na 18" na slabi cesti precej neudoben.

Zanima tudi če ima kdo od tukaj prisotnih 18" na Giulietti (saj bi se obrnil na Fiat forum, pa se mi zdi, da je bolj "peskovnik" forum) in mi navede izkušnje iz prve roke.
cartier23
Alfa Member
Alfa Member

Čutiš precej lukenj na 18kah pri Sport paketu. Jaz sem jih vzel izključno iz estetskega vidika.
Uporabniški avatar
4momo
Alfist
Alfist
Kraj: štajerska

Vozil sem testno 18col sport paket 2, imam pa brez sport paket 17col.
Razlika se mi ni zdela "gromozanska" a požira malo trše luknje in kanalizacijske pokrove na cesti. Po makadamu bi bilo še slabše.
Meni osebno je 17col čisto OK. Tudi z 18 bi se dalo "živeti" so drugi športni paketi (BMW; Audi A3; Honda) trši!
Vizuelno je pa na 18-kah cukr =D> =D>

Kakšnemu mlademu juncu je verjetno 18 super, jaz spadam že med dinozavre :twisted:
Uporabniški avatar
kukec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Slov. Bistrica

jaz sem jo tudi vozil 1 dan, s sportpaketom in 18" in ne morem rečt da ni bila ravno udobna, ali sem pa že iz 147 navajen ampak razlike ni bilo pretirane, čeprav imam na 147 15". Pa so takrat ravno kanalizacijo delali pri nas, in sem jo moral vozit čez makedamske odseke in luknje. Možno je da zaradi sedežev ker v giulietti so se mi zdeli dosti bolj mehkejši kot pa v 147
Slika
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: 50.000km od Ribata

ROBERTH napisal/-a:V tej -http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?t=22248 temi je navedeno sledeče.
Pravi užitek v vožnji pa seveda pride na dan v suhih pogojih, kjer Giulietta naravnost blesti in se pelje dosti bolje, kot 147. Podvozje je enostavno fenomenalno in kljub 18" platiščem še vedno udobno, lepo požira luknje in ne plava po cesti. Večina uporabnikov bo tako z Giulietto z lahkoto udobno prevažala svojo družino ali pa odpeljala kakšen "brzinc", kjer ne bo manjkalo moči in oprijema.
Sedaj pa vprašanje. Ali so tu ugotovitve koga s foruma, ali je test skopiran.

Zanima me pa zato, ker je relativno podoben avto (Fiat Bravo) na 18" na slabi cesti precej neudoben.

Zanima tudi če ima kdo od tukaj prisotnih 18" na Giulietti (saj bi se obrnil na Fiat forum, pa se mi zdi, da je bolj "peskovnik" forum) in mi navede izkušnje iz prve roke.
Bravo ima podvozje, vsaj zadaj, iz časov Marije Terezije, razen vzmeti, takrat so imeli listnate, bravo ima vsaj te vijačne.
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
Odgovori
  • Informacija