Zdajle sem pogledal količino olja in je na merici čez zgornjo piko in nekje je nekje spet ni kaj bi to bilo pred dvema mesecema sem ga imel pol cm po zgornjo piko.
Če od takrat, ko si nazadnje pogledal (pred dvema mesecema ) nisi nič dolival in je sedaj tako stanje, kot si opisal, si najverjetneje meril, ko se vse olje še ni scedilo nazaj v karter. Zato tudi ponekod je olje na šipki, ponekod ne.
Top Gear Magazine: It is easy for enthusiasts to love Alfas - these beautiful, charming Italians who wear their eccentricities like items of delicate, tasteful jewellery.
sem prilepil, ker se mi 2 meseca vožnje brez kontrole nivoja olja, zdi absolutno predolga doba, da nebi vsaj pokukal. Sodim pa po sebi. je pa res, da nardim od 3.500-4.000km/mesec.
Košir1234 se opravičujem, če napisano ni blo po tvojem okusu in ker sem izrazil svoje mnenje.
P.S.: Kaj hudiča pa ma alfa z preverjanjem količine olja v motorju??? A se to samo pri alfi dela? Moram menjat znamko, da mi ne bo treba več oljnate šipke ven vlačit...
Top Gear Magazine: It is easy for enthusiasts to love Alfas - these beautiful, charming Italians who wear their eccentricities like items of delicate, tasteful jewellery.
gandalf napisal/-a: sem prilepil, ker se mi 2 meseca vožnje brez kontrole nivoja olja, zdi absolutno predolga doba, da nebi vsaj pokukal. Sodim pa po sebi. je pa res, da nardim od 3.500-4.000km/mesec.
Košir1234 se opravičujem, če napisano ni blo po tvojem okusu in ker sem izrazil svoje mnenje.
P.S.: Kaj hudiča pa ma alfa z preverjanjem količine olja v motorju??? A se to samo pri alfi dela? Moram menjat znamko, da mi ne bo treba več oljnate šipke ven vlačit...
Bolj primerno bi bilo reči na koliko kilometrov preverjati olje, ravno iz že ugotovljenega dejstva, da jih delamo različno veliko.
Drugače pa ja - normalen avto bi moral bp zdržati od ene do druge predpisane menjave olja brez problema, ker je že v ta čas vštet buffer. Seveda ni nič narobe, če ga preveriš vmes, ni pa to nekaj samoumevnega, da bi pričakoval od drugih in se zato tolkel po glavi, ane...
pa če vsakič pogledaš ko tankaš, tudi ni neki velki problem
pri vsakem motorju keri se vrti z oljem pogledam kolko je in kako je olje, če nekaj časa ne vozim
me pač zanima, da vem kako ga moram tiščat
Drugače pa ja - normalen avto bi moral bp zdržati od ene do druge predpisane menjave olja brez problema, ker je že v ta čas vštet buffer.
Ja ni glih tako: 2.0 TS ima predpisan interval menjave olja na 20.000 km in deklarirano normalno porabo olja do 7 dcl na vsak prevožen tank (cca 700 km) ter 5 l olja v sistemu. Torej, v 20.000 km bi moral doliti 20 litrov olja. Med min in max oznako pa je 1 liter olja. Nekak se ne izzide do predpisane menjave.
alfa_samec napisal/-a:
Ja ni glih tako: 2.0 TS ima predpisan interval menjave olja na 20.000 km in deklarirano normalno porabo olja do 7 dcl na vsak prevožen tank (cca 700 km) ter 5 l olja v sistemu. Torej, v 20.000 km bi moral doliti 20 litrov olja. Med min in max oznako pa je 1 liter olja. Nekak se ne izzide do predpisane menjave.
Bom napisal drugače, za vse, ki hočete loviti vejice: vsak avto mora zdržati pod pogoji, ki so predpisani v navodilih za vzdrževanje. Bo bolje?
Menda je jasno, da če kupiš RX8 z wanklovim motorjem, ne boš preskočil dela o normalni porabi olja in upošteval samo servisni interval.
vsak avto mora zdržati pod pogoji, ki so predpisani v navodilih za vzdrževanje. Bo bolje?
Nima veze če je bolje, je pa vsekakor drugače. Pa tudi tukaj ne zdrži vsak motor vsega po predpisih - če si ravno izpostavil mazdin wankel je imel nek zelo visok % faliranja še pred kakšnimi resnimi kilometri; večini je izdihnil pri nekje 40-60k km (wanklov prvi motor, ne druga serija).
Isto je s trganjem jermenov, pa nategovanjem verig, pregrevanjem motorja, nagnjenosti k samovžigu itd. Morali bi zdržati, pa včasih ne.