Unek napisal/-a:wolfyy napisal/-a:samo v info glede naslednje 159 če se bo kdo zanimal:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4898084&show=1
"pravkar opravljen servis" je bil opravljen avgusta 2011 pri 132100km (avto jih ima sedaj 50 več na števcu). kdo je opravil ta pravkar opravljen servis se prodajalcem ne sanja, oni ga vsekakor niso, naj bi imeli avto v prodaji pa 14 dni.
sva šla včeraj s frendom jo gledat, pa sva v motornem prostoru našla listek o opravljenem servisu pred pol leta in gor napisano pri 132100km. prodajalec je ostal na mestu kot vkopan saj o slednjem ni vedel popolnoma nič, po njegovem mnenju je servis opravila morda lizing hiša.
avto zgleda drugače super ohranjen.
avto cesar pa teli švercerji imajo sam krš...kar sem tam zraven gledal je bilo vedno vse zmuteno...pa vedno tist avto, ki sem ga gledal ni imel servisne nikjer oz. je trenutno niso našli, ker vse servisne hranijo oni v pisarni in je ob ogledu sploh ni v avtu... Meni osebno vse zmuteno. Ko sem bil tam se je par zapečenih italjanov lih prpeljalo z dvemi BMW-ji in eno alfo iz italije, ki so bili celi pošranfani pa zanemarjeni...čez 1 mesec so pa odlično ohranjeni / spolirani in pobarvani, kjer so ble praske že stali na prodajnem mestu...
LP
Pa malo pozabimo za te prodajalce ("švercerje").
Bolj zanimivi so mi kapselni, ki pri njih kupijo primerke (recimo takega v oglasu za nastavljeno ceno 7.900 in bo prodan za cca. 7.300) in jih potem vozijo leto ali dve z opravljenim enim oljnim servisom pri lokalnem fušarju (olje bo seveda napačno in uničil PDF filter) in potem , ko se bo odločil prodajat avto bo postal ljubiteljski za ugodno ceno 9.300€. (skupna točka teh primerkov so v 90% aftermarket platišča v max. dimenzijah in obupnih stilov - zelo priljubljena so črno srebrna platišča)
Ja teh pacientov je pri nas nebroj.
Po drugi strani se pa lahko vsak kupec s svojim denarjem odpelje kamor želi. Recimo do lastnika takega avta, ki ga je kupil v Slo., ima prevoženih 100.000km, .......... prekrasen!! (čeprav so velikokrat taki bolj zdelani, kot uvoženi primerki, obutani od parkirišč do nezavesti, ravno pred prvimi večjimi stroški - veliki servis, menjave diskov, gume na platnu,....) in ga ponuja za ugodnih 11.900 EUR.
Sprašujem se kdo je pacient?