Je pa res da če bi že mogel vozit evropejca bi bla to Alfa!
No, pismo, pa sva si kar enaka tukaj.Jolly napisal/-a:majaCRX: nč ti ni treba skrbet zame! Saj veš mene HONDA 4 LIFE!
Je pa res da če bi že mogel vozit evropejca bi bla to Alfa!

neuradno se je dalo slisat, da prodaja Hondo in kupuje Alfo...hehehe... vrjetno zato, ker je slisal, da zenske padajo na alfiste...hehe...no jest tega nevem in mu tu ne morem povedat, ce je res...bodo pa ostali decki povedali!!!majaCRX napisal/-a:Jolly: Da mi ti sedaj ne boš na stran Alfistv stopil!!! grrrrrrrrrrJolly napisal/-a:LaserJaMM: POKEMON![]()
![]()
![]()
majaCRX: ja nekdo mora vohunt za tabo![]()
![]()
L.P. Jolly
Jolly PRODAJA HONDO??? c c c NIKOLIzoranwagen napisal/-a:neuradno se je dalo slisat, da prodaja Hondo in kupuje Alfo...hehehe... vrjetno zato, ker je slisal, da zenske padajo na alfiste...hehe...no jest tega nevem in mu tu ne morem povedat, ce je res...bodo pa ostali decki povedali!!!majaCRX napisal/-a:Jolly: Da mi ti sedaj ne boš na stran Alfistv stopil!!! grrrrrrrrrrJolly napisal/-a:LaserJaMM: POKEMON![]()
![]()
![]()
majaCRX: ja nekdo mora vohunt za tabo![]()
![]()
L.P. Jolly

Če me bo boliv k**** bom šel pa raj h doktorju,AR-146 napisal/-a:jah kaj jolly bo šu na đoli potem in bo zapehan pa ga bo boliv k.... za ostale hondase
heee
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta