Emmm... sta vidva sigurna? Če bi bilo olje v sesalnem in bi ga mašina "potegnila" nevem če bi se končalo tako lepo. Bi prej menjala kakšne ojnice. Olje ni najbolj stisljiva zadeva, pa še goret začne na visoki temperaturi ko ga stiskaš...
Slab injektor lahko zelo spreminja svojo karakteristiko glede na temperaturo motorja. In mogoče je da se je umiril, ko se je mašina segrela... in bo spet začel štrajkat ko bo mrzla mašina.
Jah najbolj logična razlaga bi bla, ker se ga je en dan prej dolivalo verjetno čez maksimum in tud modro je pokadilo...
Ko se je umirilo je motor deloval popolnoma normalno in gladko...
Škoda, ko nismo šli z vožnjo testirat pritisk turbine... na mestu je bil pa ok.
pravkar sem se šel še malo vozit in ni optimalno števec od turbine se dviguje normalno ma oprati pa počasi.....in ko spustim gas je slišat tak čudn zvok,in ko dodajam gas pa ko da nekje vleče zrak...
zdejle se bo ustavu pr meni sosed ker ma tako isto pa da vidi on kako se mu zdi....
sosed je mel isti problem ropot v mašini in gas se ni odzval....in potem se je počasi stabiliziralo,kriv je pa bil EGR....
Bom proval ga jutri spucat...
Danes sem še EGR spucal in avto nekako dela kot je....je pa ševedno slišat turbino kod da je ena mala inpreza....drugače vleče use...
Potem sem jo nateral v drugi tja do 3tisoč in je zgubila moč pol sem jo kr naprej tiščal do 4tisoč in takoj lučka od mašine in opzorilo check engine....
Jutri šenkrat na rač. in čene zega....
Če je res potegnila olje čez oddušek, se je to olje definitivno ustavilo na DPFju. Tako da mogoče vredno preverit Crazy Alfistov nasvet... Drugače pa jaz še vedno ciljam na injektorje.
Če boste jutri priklapljali na računalnik, se nujno zapeljite in snemajte vitalne podatke med pospeševanjem. Pritisk turbine, pretok zraka, količina goriva, pritisk nafte...
Ker tudi zjutraj ko sem šel v službo je slabo delala iz službe normalno razen tistega zvoka....ko pa sem pred trgovino pustil avto laufat 5min. je spet zgubila moč....
Pol doma sem pa sčistu EGR in je spet delala...
Najprej mu je vrglo malenkost olja čez oddušnik... ko je šlo to mimo avto kot nalašč ni imel moči in je bil EGR zabasan... kot posledica tega dvojega je zdej še DPF zabit.
Najbolj možna varianta. Včeraj ni na računalniku pokazalo nobene napake ali posebnosti, avto na mestu in sam z gasom. Pritisk goriva ok, korekcije injektorjev ok pritisk turbine tudi.
DPF je bil na 52%
Bomo se pa jutri tudi peljali in zmerili kaj pravi
MAP senzor dela ok. Med normalno vožnjo je tudi ok... na WOT pa nabije pritisk tudi do 1999mBar (ne vsakič) kar je še zadnje kar lahko ta senzor zabeleži.
Sum je na VNT mehanizmu, ki se kot kaže morda malo zatika.