godlike napisal/-a:Hlajen predal je že fajn, samo tisti nosilec pločevink imam pa namen dat odstranit. Ker zdaj ne moreš nič pametnega noter dat.
Ima kdo kake izkušnje z odstranitvijo?
Eno kratko vprašanje. Avto je bil kuplen iz zaloge ali naročen?
Nosilec se da potegnit ven, primeš, potegneš, pa paziš na zatiče zadaj.
Hlajen predal pri giulietti je pa vsaj po mojih izkušnjah bolj za okras, ker že ohlajene pijače ne uspe obdržati na primerno hladni temperaturi. Če komu to dela občutno bolje, bi prosil, da sporoči, ker so mi na servisu zatrdili, da to pač tako je in ne more biti nič bolje. Pri stilu mi je recimo po cca uri in pol vožnje ohladilo 1,5-litrsko plastenko vode s sobne temperature na konkretno nižjo temperaturo, pa ni bilo treba ravno zmrznit v kabini...
Sem mel eno piksno piva not v predalu 2 tedna zdaj ... čist pozabo na njo. In včeraj ko sem kolega peljal se spomnim na pivo pa mu rečem naj proba če je mrzlo. Pa je dejansko blo ledeno hladno. Tak da hladi sigurno nekaj Moral bi zdaj edino enkrat test naredit koliko časa rabi da ohladi.
Pri teži so malo zgrešili namesto 1100 je 1300Kg nekje... Samo od Golfa mora biti lažja, da ima boljši čas po Nurburgringu čeprav ima malenkost manj zmogljiv motor.
ziga22 napisal/-a:Pri teži so malo zgrešili namesto 1100 je 1300Kg nekje... Samo od Golfa mora biti lažja, da ima boljši čas po Nurburgringu čeprav ima malenkost manj zmogljiv motor.
saj ne gre tu samo za razmerje moč/masa, saj ni sama ravna cesta...