Počasi bo treba it po preizkusne tablice, za prave mislim da še ni fertik še fali par stvari za poštimat. Pa vmes se mora še malo ulaufat vse skupaj. Pa še kakšna težava se bo sigurno pojavila.
Včeraj sem pol dneva porabil za RES pomembno opravilo! Čistil sem plastične čepke, ki pridejo v pod avtomobila. To pa res nebi izgledalo če bi take dajal notr, ki imajo še malo rumene barve!
In posnetek poda. Čepki so na pragu.
Zmontiral sem tudi zaščito kardana, ki se jo vidi na sliki. Potem se je pa začel troubleshooting in odprava pomanjkljivosti:
-napačne matice na volanskih končnikih,
-menjava vijakov na kolesnih končnikih,
-fiksiranje nastavljivih zadnjih rok,
-menjava vijakov na prednjem levem amortizerju (nimam OE primernih vijakov, sem sedaj kupil 10.9 vijake),
In, ko sem takole brskal pod avtomobilom sem odkril še dve zanimivosti:
#1 ko sem štelal optiko, sem imel vse skupaj tako zamaknjeno, da sem pri levem kolesu imel samo še cca. 3 navoje v končniku in je imelo vse skupaj precejšn zračnost! Navil za 8mm in drugo stran odvil za 8mm da je sedaj na sredini.
#2 Ko sem montiral izpušno cev sem si pomagal s tem, da sem jo pri mostu založil s kartonom. Karton pa sem pozabil odstranit! Ta bi bila precej zanimiva, ko bi se enkrat vse skupaj pošteno segrelo
Pri teh projekttih katastrofa res ni nikoli daleč stran!
Danes sem nadaljeval s podobnim delom. Opral sem kolotečne plastike, katere moram še popravit in zmontirat... Potem pa sem še nalepil značke na zadnjo haubo :
Potem pa sem še nekaj brkljal okoli motorja in sem odkril tole zanimivost:
Kdor najde kaj je narobe na sliki?