Vzmeti Eibach ali kaj podobnega

Izgled Alfic, povečanje moči
Odgovori
Ricky
Alfa Member
Alfa Member

še eno vprašanje. ali vzmeti od Ti,pašejo na navadne amortizerje brez nivomata? gre pa se za 156 sw ...
Uporabniški avatar
HyperJack
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 147
Kraj: Tam kjer so medvedi
Kontakt:

Bi kdo naročil Eibach Pro kit cena kompleta 152,91€, v kolikor sva dva 5€ poštnine?

lp
Manj komentarjev kot dobiš pod svoj avto, lepši je.... saj ni stvari ki bi ti jo lahko skritizirali..word!
Uporabniški avatar
matej146
Alfist
Alfist

Pozdravljeni

Eno vprašanje glede nižanja GT 1,9jtd.

Avto mi zgleda malo visok na 18 colkah, vrjetno tut fedri in amortizerji bi znali bit malo že dotrajani, pa bi nižal s komplet športnim podvozjem.
Kaj priporočate? ne bi šou v ekstreme tam do 30mm, pa sorazmeno s ceno in kvaliteto.
Večina proizvajalcev ima za jtd in v6 enak tip podvozja, in za 1,8 in 2.0 drug.eni imajo posebej v6, jtd , 2.0. Zasledil sm pa tudi da imajo v6 posebej, jtd in jts pa isto.Amortizerji so enaki razlike so v fedrih-pač malo močnejši. Vendar je jtd po teži bližje v6 kot pa jts-ju.
Torej kaj predlagate, ker nebi rad da se mi avto posede čez cajt več kot 30mm, bi blo ok če bi dal od v6 podvozje?glede tuv je najmanjši problem..
Uporabniški avatar
alesdrolec
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kamnik

ima kdo mogoče papirje za homoligacijo eibach pro kit-a za 156 limuzina 1.9 jtd 116konjev letnik 2002???
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.
Uporabniški avatar
Niko
Alfist
Alfist
Kontakt:

Fantje, prosim, povejte mi, ali je potrebno po nižanju avta, gre za alfo 159, s h&r vzmetmi narediti optiko? Moje mnenje je, da ja.
Še to, ali je potrebno imeti kakšne papirje za vpis homologacije? Namreč vzmeti mi kolega poceni proda, vendar nima več papirjev.
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

Rabiš TÜV certifikat da so vzmeti za tvoj avto, na vzmeteh morajo biti vidne številke in potrdilo o strokovni vgradnji rabiš.
Slika
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

alesdrolec napisal/-a:ima kdo mogoče papirje za homoligacijo eibach pro kit-a za 156 limuzina 1.9 jtd 116konjev letnik 2002???
Poglej če je to pravo ----> KLIK.
Slika
Uporabniški avatar
Niko
Alfist
Alfist
Kontakt:

Sem že uredil, hvala.
Zadnjič spremenil Niko, dne Sr Apr 25, 2012 6:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
alesdrolec
Alfist
Alfist
Kraj: Kamnik

bom preveru hvala
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.
rogi
Alfa Freak
Alfa Freak

Niko napisal/-a:Fantje, prosim, povejte mi, ali je potrebno po nižanju avta, gre za alfo 159, s h&r vzmetmi narediti optiko? Moje mnenje je, da ja.
Še to, ali je potrebno imeti kakšne papirje za vpis homologacije? Namreč vzmeti mi kolega poceni proda, vendar nima več papirjev.
Kako si zadovoljen z H&R vzmetmi?
Slika
mare87
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta
Kraj: Škocjan
Kontakt:

rogi napisal/-a:
Niko napisal/-a:Fantje, prosim, povejte mi, ali je potrebno po nižanju avta, gre za alfo 159, s h&r vzmetmi narediti optiko? Moje mnenje je, da ja.
Kako si zadovoljen z H&R vzmetmi?

obvezno naredi optiko. kako je pa s papirji pa ne vem. bo kdo drug povedal
Alfa 147, Alfa Romeo Sportwagon, 2.5 V6
Uporabniški avatar
Niko
Alfist
Alfist
Kontakt:

Alfa še ni nižana, sem v fazi odločanja. Za optiko se mi je kar zdelo, da jo je potrebno narediti, glede papirjev pa sem se že tudi pozanimal v A3m in mi jih pošljejo po pošti-uslužni fantje.
Hvala vam za vse informacije.
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

A se komu sanja zakaj so vzmeti za 1.9 in 2.4 motor enake?! Saj motorja nimata enake teže. A ne pomeni to potem da bo avto z 2.4 mašino nižji oz ne bo delalo tako kot mora?
Uporabniški avatar
Niko
Alfist
Alfist
Kontakt:

mihecmiha napisal/-a:A se komu sanja zakaj so vzmeti za 1.9 in 2.4 motor enake?! Saj motorja nimata enake teže. A ne pomeni to potem da bo avto z 2.4 mašino nižji oz ne bo delalo tako kot mora?
Saj niso.
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pa ne vem no. Gledal sem številke in so za 1.9 in 2.4 motorje enake. Čudno mi je #-o
Odgovori
  • Informacija