da en bo edini.... to so feltne za na golf 4ko.... na 156 pašejo kot 14" na bugatiju....AlfaSky napisal/-a:Pol pa si edini, ki mi je to do zdaj rekel oz. napisal.
Je pa v živo drugače kot pa po slikah
se ne strinjamalesdrolec napisal/-a:da en bo edini.... to so feltne za na golf 4ko.... na 156 pašejo kot 14" na bugatiju....AlfaSky napisal/-a:Pol pa si edini, ki mi je to do zdaj rekel oz. napisal.
Je pa v živo drugače kot pa po slikah

Hmmm. Moj prejšnji avto je bla R4. Navadni amortizeri so delovali, kot si opisal, plinski pa ne. Ker če si plinske (boljše), vzel ven so lezli narazen.TribesMan napisal/-a:Amortizerji ne morejo vplivat na to kolk se avto zniža...
V plinskih in oljnih amortizerjih je princip delovanja enak. Olje se pretaka skozi ozke ventila in "duši" gibanje. Pri plinskih je samo ta razlika da je olje pod pritiskom zato da se manj peni in da ima amortizer bolj konstanten odziv neglede na temperaturo.

na alfici ko sem dal zadnje gor plinske, ki sami anzaj lezejo, je avto visji cca cm ampak se bo tut to popravloTribesMan napisal/-a:Amortizerji ne morejo vplivat na to kolk se avto zniža...
V plinskih in oljnih amortizerjih je princip delovanja enak. Olje se pretaka skozi ozke ventila in "duši" gibanje. Pri plinskih je samo ta razlika da je olje pod pritiskom zato da se manj peni in da ima amortizer bolj konstanten odziv neglede na temperaturo.

TN5 pa zgledajo čisto drugačezore napisal/-a:se ne strinjamalesdrolec napisal/-a:da en bo edini.... to so feltne za na golf 4ko.... na 156 pašejo kot 14" na bugatiju....AlfaSky napisal/-a:Pol pa si edini, ki mi je to do zdaj rekel oz. napisal.
Je pa v živo drugače kot pa po slikahjz mam tudi 18'' tomason čeprav ne TN1 mam TN5 model in sedejo u nulo, sem dobil kar dosti pohval
okusi so različni
če bi blo vsem isto všeč nebi bil svet zanimiv.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta