Tri letna katastrofa ampak ...AR 155

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
Reborn MC
Alfa Member
Alfa Member

Še zmeri svaka ti čast pač delaš tist kar te veseli in se ne oziraš na ostalo kar je edino pravilno =D> Vem da če daš dušo v avto je težko pol pustit da kripne,sam moraš vedet kdaj ne gre več...
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nekateri imajo avtomobile za vožnjo od točke a do točke ž. Nekateri jih imajo za šminkeraj. Nekateri pa za hobi! In bravo za trud, vendar glede na situacijo avta bo treba zelo pljuniti v roke. Z veseljem bom spremljal temo, če bo delo le šlo v pravo smer. Takšni projekti so vedno izjemno zanimivi. :)
dusko68
Alfa Member
Alfa Member

Reborn MC napisal/-a:Še zmeri svaka ti čast pač delaš tist kar te veseli in se ne oziraš na ostalo kar je edino pravilno =D> Vem da če daš dušo v avto je težko pol pustit da kripne,sam moraš vedet kdaj ne gre več...
...tezko je samo v zacetku ,ko evri samo grejo - ampak 1x je tega tudi konec -- kaj vem ,so nekatere stvari ,ki so me pritegnile -- bomo videli kako bo ,ko bo vse gotovo :D
dusko68
Alfa Member
Alfa Member

dancekbanancek napisal/-a:Nekateri imajo avtomobile za vožnjo od točke a do točke ž. Nekateri jih imajo za šminkeraj. Nekateri pa za hobi! In bravo za trud, vendar glede na situacijo avta bo treba zelo pljuniti v roke. Z veseljem bom spremljal temo, če bo delo le šlo v pravo smer. Takšni projekti so vedno izjemno zanimivi. :)
... tako je !... vsaj eden izmed par ljudi tu gor ,ki razume ,da se negre samo zato ,ker nimam kam denarja dati ,,ce bi se samo zato slo , bi izpraznil prtljaznik in ga tja zlozil :D hehe---- no ja ,pa saj ni tako financno strasno kot se vidi - ce poznas prave ljudi, se da vse narediti -- recimo sedaj sem enega klical in upam da bo tako ,,recimo oboja vrata 50€ - sem jih ze sel gledat in so prfekt -samo jih mora dol pobrat - pa kuferaum itd vse skupaj nebo nad 250 € -- tako da vse se da z malo truda in denarja -- za celotno prevleko sedezev in ostale klumparije do 300€ -- lakiranje ,ce ga sam zakitam in pripravim 250-300€ -- pa se kasen elektricar in se kasen novi del ,,tako da --na veliko 2500€ + seveda ,kar sem do sedaj vlozil ( do 2500€ ) nekje ...tako da racunam ,koncna cena izdelka 5000€ #-o hehe -- ze vidim da se nekateri #-o tolcejo in pravijo ,,za ta denar bi lahko imel ze novejso --- pa kaj mi bo novejsa -- vem da sem to sam naredil in poznal jo bom in tocno vedel kaj ji manjka -- pri novejsih ,pa se upam iti stavit - da bo vsak -- ko bom se jaz vozil AR 155, dal vec kot 5000€ -- na taksen ali drugacen nacin - ali popravilo ali novi avto --- ker kdo ne ljubi avta ,nima kaj dosti od njega pricakovati :D
Uporabniški avatar
colibry
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

ob pogledu na notranjost ti jaz rade volje senkam kompletno notranjost od 2.0 TS 16v 155ke.. samo pridi iskat :) in oblubi da bos zamenjal..

ce zelis ti pa prodam za recimo 50eur se zadnja oboja vrata ter boke od WB 155ke in prednje WB blatnike. samo pridi iskat. vse ti dam sam zrihti avto....
dusko68
Alfa Member
Alfa Member

colibry napisal/-a:ob pogledu na notranjost ti jaz rade volje senkam kompletno notranjost od 2.0 TS 16v 155ke.. samo pridi iskat :) in oblubi da bos zamenjal..

ce zelis ti pa prodam za recimo 50eur se zadnja oboja vrata ter boke od WB 155ke in prednje WB blatnike. samo pridi iskat. vse ti dam sam zrihti avto....
.... vse kar imas in kaj rabim - kupim po normalni ceni -- kaj je zastojn je pa se boljse :D --- glede blatnikov in vrat je pa tako ... vzamem normalno kaj rabim ,,samo - pocinkano plocevino -- moja je pocinkana in ,ker vem da se pocinkano najde - bom pac tako dolgo iskal da naletim na pocinkano -- malo dlje pac drzi potem :D --- kot sem rekel ,,grem konec meseca tam po naslednjem vikendu v vase kraje "Podpec" po tista vrata in stvari - in niblema - se lahko zmenima in priletim se okrog tebe ,pa da vidimo kaj je za uzet --- pa ce imas se kakrsne koli dele od AR155 --seveda originale ,,,ki se dajo popraviti z kaksnim setom ,,,vse vzamem , tako da bo se kaj za rezervo :D -- mislim na kaksne polosi , roke , bremzne kljesce , pac karkoli ,samo da ima se znak AR gor ( original ) -- saj ves da oldtajmer nemore biti ,ce niso originalni deli ;):D
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Em samo ena stvar mi pade na pamet ... FAIL (pisanje in Alfica). :(
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Uporabniški avatar
godlike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: okolica MB

El Barto napisal/-a:Em samo ena stvar mi pade na pamet ... FAIL (pisanje in Alfica). :(
V srednji šoli smo pri slovenščini obdelali roman Ulykses (ma nekak tak se napiše), ki predstavlja vrhunec romanopisja.
Tam je imelo zadnje poglavje samo 3 ločila hehe. :)
Renault 4 GTL 1992
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA 2012
Ford Focus ST-Line karavan 1.5 (182) 2019
dusko68
Alfa Member
Alfa Member

godlike napisal/-a:
El Barto napisal/-a:Em samo ena stvar mi pade na pamet ... FAIL (pisanje in Alfica). :(
V srednji šoli smo pri slovenščini obdelali roman Ulykses (ma nekak tak se napiše), ki predstavlja vrhunec romanopisja.
Tam je imelo zadnje poglavje samo 3 ločila hehe. :)
..saj ves kako je , pri vsakem romanu si je treba cas uzeti, razmisliti o cem je pisec pisal in kaj je mislil stem povedat -- manj je vejic in locil - dlje lahko razmisljas :D
Altmann

--- ker kdo ne ljubi avta ,nima kaj dosti od njega pricakovati

Tale stavek se mi zelo dopade.
Sem pa imel priloznost videti se precej slabse Automobile (tudi Alfe), katere so veselo obnovili.
Po drugi strani, ce se ga obnavlja v smer oldtimer-ja, je to dobra investicija glede na sedanje cene.
Ce se ga obnavlja za svojo duso, pa itak nima smisla govorit kaj se in kaj se ne izplaca...
Zato "dusko68", le nadaljuj z tole "katastrofo", da jo spravis zopet v cvetoce stanje.
Uporabniški avatar
Bojanxe
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 155 1.8 8V Sport
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm
Kraj: Ljubljana

Duško, kako napreduje alfica? :D

P.s. Ja vem, iz naftalina sem potegnil temo... :wink:
dusko68
Alfa Member
Alfa Member

" gre gre , vse je pod kontrolo. Ta teden pride iz lakirnice. Potem jo odpeljem da jo odznotraj pocistijo in ... GOTOFA JE!"
Trajalo je kar nekaj casa, ampak na koncu je spet ALFA ROMEO 155 1,7ts =D> .
Ce bi se enkrat moral iti v to ... BI SEL, kajti najlepse je ko je delo koncano.
Da mi je zal ... NE! Malo drago vse skup, ampak smo preziveli. Od zacetka sem se sesteval stroske :D potem pa sem prenehal s tem, ker je kar preseglo vsoto za katero sem mislil da bo dovolj. Sedaj tocno nevem koliko je vseskupaj stalo, ampak se vrti nekje pri 5000€. Ce se je splacalo, pa naj vsak sam presodi - meni se je, ker drugace nebi sel v to. Upam da zdrzi se enkrat toliko in se vec, kot je do sedej - 300.000km.
Zaradi te alfe, sta zgubile duso se dve(2)alfi. Pa da ne pozabim :D glih vceraj je imela 21 roj, dan (22.11.1993) tako da :-({|=
Jaz sem naredil svoje - pa Vi ??? :lol:

Fotke sledijo!
dusko68
Alfa Member
Alfa Member

Pa se ena prosnja -- tu sem nekoc (na strani 4, se mi zdi) nalozil fotke, kako je izgledala alfa prej, pa mi tega vec ne odpre. Ali pride kdo do teh fotk? Ce JA, bi prosil da mi jih poslje na E-Mail: [email protected] -- Hvala!
Link je tam in opis, ko pa kliknem na link, pa se samo neka stran odpre, brez fotk.

Lp Dusan [-o<
dusko68
Alfa Member
Alfa Member

Še malo... do tehničnega, poleti bo gotofa!
Še malo... do tehničnega, poleti bo gotofa!
SP_A0145.jpg (94.34 KiB) Pogledano 6304 krat
<<<<<<<
dusko68
Alfa Member
Alfa Member

Elektrika se še prekontrolira in ta majhni črički poiščejo...
Elektrika se še prekontrolira in ta majhni črički poiščejo...
SP_A0149.jpg (86.02 KiB) Pogledano 6301 krat
Odgovori
  • Informacija