...tezko je samo v zacetku ,ko evri samo grejo - ampak 1x je tega tudi konec -- kaj vem ,so nekatere stvari ,ki so me pritegnile -- bomo videli kako bo ,ko bo vse gotovoReborn MC napisal/-a:Še zmeri svaka ti čast pač delaš tist kar te veseli in se ne oziraš na ostalo kar je edino pravilnoVem da če daš dušo v avto je težko pol pustit da kripne,sam moraš vedet kdaj ne gre več...
... tako je !... vsaj eden izmed par ljudi tu gor ,ki razume ,da se negre samo zato ,ker nimam kam denarja dati ,,ce bi se samo zato slo , bi izpraznil prtljaznik in ga tja zlozildancekbanancek napisal/-a:Nekateri imajo avtomobile za vožnjo od točke a do točke ž. Nekateri jih imajo za šminkeraj. Nekateri pa za hobi! In bravo za trud, vendar glede na situacijo avta bo treba zelo pljuniti v roke. Z veseljem bom spremljal temo, če bo delo le šlo v pravo smer. Takšni projekti so vedno izjemno zanimivi.

.... vse kar imas in kaj rabim - kupim po normalni ceni -- kaj je zastojn je pa se boljsecolibry napisal/-a:ob pogledu na notranjost ti jaz rade volje senkam kompletno notranjost od 2.0 TS 16v 155ke.. samo pridi iskatin oblubi da bos zamenjal..
ce zelis ti pa prodam za recimo 50eur se zadnja oboja vrata ter boke od WB 155ke in prednje WB blatnike. samo pridi iskat. vse ti dam sam zrihti avto....
V srednji šoli smo pri slovenščini obdelali roman Ulykses (ma nekak tak se napiše), ki predstavlja vrhunec romanopisja.El Barto napisal/-a:Em samo ena stvar mi pade na pamet ... FAIL (pisanje in Alfica).
..saj ves kako je , pri vsakem romanu si je treba cas uzeti, razmisliti o cem je pisec pisal in kaj je mislil stem povedat -- manj je vejic in locil - dlje lahko razmisljasgodlike napisal/-a:V srednji šoli smo pri slovenščini obdelali roman Ulykses (ma nekak tak se napiše), ki predstavlja vrhunec romanopisja.El Barto napisal/-a:Em samo ena stvar mi pade na pamet ... FAIL (pisanje in Alfica).
Tam je imelo zadnje poglavje samo 3 ločila hehe.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov