galaxy s3

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

Seveda ne ponujajo nič več, konec koncev je operacijski sistem praktično enak kot ga imajo prejšnji high end modeli aparatov. Sem mnenja, da je quad core totalno useless zadeva oz. samo marketinška fora.
alesdrolec napisal/-a:jst mam galaxy xcover-ja pa ma ekran iz kaljenega stekla ravn zarad tega da je čimbolj trpežen Very Happy Razz drugač pa čist stvar okusa.... recimo htc sensation vs. galaxy s II.... men sta obadva kul je pa htc velik boljši za v roko kot s II edin če vržeš gor gumijast etui da ne drsi tolk iz roke.... v glavnem HTC IN samsung zdaj prevladujeta...nokia pa je konkretno zaspala...
Apple.... so izjeme katerim je všeč... večina pa mu ne zaupa
pri iphonu je problem, da steklo praktično nima plastične oz. kovinske obrobe kot ima to večina ostalih aparatov .In če pade aparat z robom na tla....

Meni npr. je iphone super....velik ravno prav,vse deluje zelo "smooth".Lahko bi bil edino malce bolj odporen proti udarcem ter imel malce večji ekran glede na samo velikost aparata.

Je pa število izjem, ki podpirajo iphone zelo veliko.... :D . Pri simobilu npr. je bilo prodanih ogromno kot tudi drugje po svetu.
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubno na Gorenjskem

Jaz sem ga kupil, pa mi je čisto všeč :) al bom uporablou vse kar ponuja? ziher ne :D

Če pa kdo kup (zdaj) mal slabši Samsung Omnia 7, nj pa kr piše :D
Uporabniški avatar
Assholer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: AR 156 SW 1.9 JTDm
Suzuki Vitara
Kraj: Logatec

Če bo kdo probov SGS3 v nagradni igri zadet: http://galaxy-s3.si?ref=904749f4f70d4bebeaa8
lp. Tomaž
Slika

If in doubt - flat out
turko
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

dancekbanancek napisal/-a:Cena, ki jo ima S3 je popolnoma nesprejemljiva. Imel sem ga priložnost sprobati pa vam moram povedat, da ne ponuja nič kaj novega, da bi bil vreden toliko eur. Nasploh pa mislim, da telefoni, ki so sedaj na voljo, ne ponujajo čisto nič več, kot tisti izpred treh let z androidom. No, pa naj vsak presodi sam.
brez zamere, ampak ne vem kako si ga testiral če nisi opazil nič novega. ima kar nekaj novosti, ki se jih še ni dalo do zdaj srečat. (imel tudi jaz na testu)
ALFA JE HOBI, HOČEŠ ALI NOČEŠ
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 SW, 1.9 MJTD,2004
Mondeo V karavan, titanium,powershift 2016
Kraj: metropola

Neglede na vse prevelik,prevelik,prevelik...to je skoraj kot bi tv sabo okoli nosil :wink:
"I cant" is not an option !
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

kaj pa glede cene in uporabnosti samsung Ace, in nokia c6-01
super
Cefizelj
Alfa Junior
Alfa Junior

Mam nokio c6-01 in je super. Šteka ne, gorilla glass se obnese, tako da po enem letu uporabe še ni prask. Edina stvar, ki me moti je "majhnost" toucha in posledično težko uporabljam qwerty k pišem smse. No pa delno so tut moji čevapi krivi. :lol: Drugač pa fajn telefon. Baterija pa zdrži 2-3 dni povprečne uporabe (dost neta + dost muske).
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

kera baterija zdrzi 2-3 dni ?
super
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Note vs S3 ima kdo kaj za predlagat? Cena je skoraj enaka, s tem da ima Note dejansko uporaben ekran. Koliko stran od tega je S3 ali pa Nexus?
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

absolutno Note !
Uroš
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

lol
Slika
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Ma ja, ko je pa treba brskat po splatni strani ali napisat pravi mail pa je še Note glih komaj dovolj velik.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Bojanxe
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 155 1.8 8V Sport
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm
Kraj: Ljubljana

Teo napisal/-a:Note vs S3 ima kdo kaj za predlagat? Cena je skoraj enaka, s tem da ima Note dejansko uporaben ekran. Koliko stran od tega je S3 ali pa Nexus?
Nexusa imam jaz in sem zadovoljen, res pa je da nisem preveč zahteven uporabnik. Od naštetih definitivno najbolj "sede" v roko, ram-a je dovolj da nikoli ne zmrzne in še najboljše - vedno prvi dobivam update. Pa meni osebno je tudi najlepši od naštetih, ker ni popolnoma oglat.
Uporabniški avatar
Vocko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Šmarješke Toplice

Note je res ogrooomen, meni recimo je prevelik za v roko, ker pač nimam velikih šap. Tako da jaz bi (bom) se definitivno odločil za S3.

Če pa res veliko pišeš maile in brskaš po netu, je mogoče dobra rešitev telefon, ki podpira Wi-Fi tethering pa ena tablica zraven...
Fun is not a straight line!
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

galaxy s2 ali s3 + rabljen ipad2 iz bolhe + teethering tako kot je Vocko napisal. Ajde mogoče galaxy tab, če imaš potrebe po flash straneh in fajl sistemu na tablici.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Odgovori
  • Informacija