kakšni stroški? placa mam dost, mudi se mi ne, je pa dejstvo da 3000eur ne bo noben odkartu, iz kosov pa lahko še več potegnš vn če se ti ne mudi....
Sej bom kej posliku k se bo začel raztavlat....

To ni navadna QVanzl napisal/-a:več kot 3000€ iz kosov boš dobu po nekonkurenčnih cenah in še to na dolgi rok (lahko tudi več kot leto dni). 145 ni več neki avto za katerega so iskani kosi, pa četudi je qv. sam sem imel eno za v kose, pa mi je še kar nekaj kosov ostalo, katerih verjetno ne bom prodal nikoli. dobil sem recimo 3,5x vložek, s tem da sem imel cene take, da sem kaj prodal in ne nekih astronomskih. ceu kup šare, katera mi je ostala pa itak ne bo noben hotel, pa četudi jo "šenkam"
tudi nekako trapasto se mi zdi, tak avto, ki dela, ohranjen, "zbirateljski" dajati v kose, samo zato ker ti noben ne bo prinesel 3000€ za celo. Če se ti ne mudi, pa če imaš prostor, potem lahko počakaš in 100% se bo enkrat našel nekdo, ki jo bo hotel imeti, in bi bil pripravljen plačati tudi več. seveda pa to ne bo v 1 tednu ko jo daš na trg
ampak si napisu ČEkosir1234 napisal/-a:To ni navadna QVanzl napisal/-a:več kot 3000€ iz kosov boš dobu po nekonkurenčnih cenah in še to na dolgi rok (lahko tudi več kot leto dni). 145 ni več neki avto za katerega so iskani kosi, pa četudi je qv. sam sem imel eno za v kose, pa mi je še kar nekaj kosov ostalo, katerih verjetno ne bom prodal nikoli. dobil sem recimo 3,5x vložek, s tem da sem imel cene take, da sem kaj prodal in ne nekih astronomskih. ceu kup šare, katera mi je ostala pa itak ne bo noben hotel, pa četudi jo "šenkam"
tudi nekako trapasto se mi zdi, tak avto, ki dela, ohranjen, "zbirateljski" dajati v kose, samo zato ker ti noben ne bo prinesel 3000€ za celo. Če se ti ne mudi, pa če imaš prostor, potem lahko počakaš in 100% se bo enkrat našel nekdo, ki jo bo hotel imeti, in bi bil pripravljen plačati tudi več. seveda pa to ne bo v 1 tednu ko jo daš na trg
če proda motor,recaro zice, konije, eibache, feltne z gumami, qv spojler volan pa ročko, strutbare, QV bremze in ostalo qv šaro... jah nekej pa nanese no

kosir1234 napisal/-a:To ni navadna QVanzl napisal/-a:več kot 3000€ iz kosov boš dobu po nekonkurenčnih cenah in še to na dolgi rok (lahko tudi več kot leto dni). 145 ni več neki avto za katerega so iskani kosi, pa četudi je qv. sam sem imel eno za v kose, pa mi je še kar nekaj kosov ostalo, katerih verjetno ne bom prodal nikoli. dobil sem recimo 3,5x vložek, s tem da sem imel cene take, da sem kaj prodal in ne nekih astronomskih. ceu kup šare, katera mi je ostala pa itak ne bo noben hotel, pa četudi jo "šenkam"
če proda motor,recaro zice, konije, eibache, feltne z gumami, qv spojler volan pa ročko, strutbare, QV bremze in ostalo qv šaro... jah nekej pa nanese no

hm,ko gre v kose, ni nc vec QV;)kosir1234 napisal/-a:To ni navadna QVanzl napisal/-a:več kot 3000€ iz kosov boš dobu po nekonkurenčnih cenah in še to na dolgi rok (lahko tudi več kot leto dni). 145 ni več neki avto za katerega so iskani kosi, pa četudi je qv. sam sem imel eno za v kose, pa mi je še kar nekaj kosov ostalo, katerih verjetno ne bom prodal nikoli. dobil sem recimo 3,5x vložek, s tem da sem imel cene take, da sem kaj prodal in ne nekih astronomskih. ceu kup šare, katera mi je ostala pa itak ne bo noben hotel, pa četudi jo "šenkam"

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti