Ali kdo pozna to Alfo - 8

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
JanosP
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Celje
Kontakt:

Multifunkcijski volan ni bil serijski, avtomatska klima in lita platišča pa so bila.
z164n
Alfa Junior
Alfa Junior

Živjo. Jst pa kopujem 159, pa me zanima če kdo pozna tole? Najbol me zanimajo kilometri, ki naj bi jih imela 100.000,realni? Hvala že v naprej

http://www.Avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6196723&show=1[/url]
Uporabniški avatar
coolbits
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Brera 2008 2.4 154kw
Kraj: Sežana

Pri dizlu računaj vsaj okrog 30k km na leto v povprečju pa boš precej bližje realnim km...
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Pa vsa ta šminka na avtu, tud ne daje glih upanja, da je avto tip top. :) Pejt pogledat pa boš najbol vidu, sam ponavad so taki avti k se najbol svetjo in so ugodni, so en k**** vredni.
Uporabniški avatar
rok žbogar
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: banjšice

pozdravleni!
eno prašanje!kupujem afo 159 karavan in imam ponudbo sledečo
letnik:2007
km:103.000
motor dizel 110kw / 150 km
opremo naj bi imela vso kar pri alfah obstaja
in avto naj bi bil tip top!
slike žal nimam nobene še ker se prodaja v italji in nisem šel pogledat!
kako vaše mnenje bi prosu!
opravičujem za napako!

hvala lepa
Zadnjič spremenil rok žbogar, dne Sr Jun 20, 2012 9:59 pm, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Žiri

očitno ma še več opreme kar obstaja, še motor 1.5 dobiš zraven
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Kašne mate eni. Prekleti peki! A zdaj če mam dizla pa kao moram delat 30 000 na leto ali več?! Pa če mam pragove ter feltne, pa malo spuščen avto je spet narobe. Ej pa umijem ga tud pa spoliram, kaj men ni jasno a ne! Ej pa olje tud vsako leto zamenjam, pa ne naredim tovarniško predpisanih 20 000 km. Ziher sumljivo ne. Prokleta fovšija!
Uporabniški avatar
HyperJack
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 147
Kraj: Tam kjer so medvedi
Kontakt:

mihecmiha napisal/-a:Kašne mate eni. Prekleti peki! A zdaj če mam dizla pa kao moram delat 30 000 na leto ali več?! Pa če mam pragove ter feltne, pa malo spuščen avto je spet narobe. Ej pa umijem ga tud pa spoliram, kaj men ni jasno a ne! Ej pa olje tud vsako leto zamenjam, pa ne naredim tovarniško predpisanih 20 000 km. Ziher sumljivo ne. Prokleta fovšija!
Maš prav,

Jaz ko bom/če bom prodajal svojega dizla, ga lepo preobul v železna platišča pa pokrove gor, lepo od Tilie plastične okvirčke za tablice. Na streho, tisto ta dolgo satelitsko anteno, pa obvezno original radio nazaj.
Pa že zdej povem, da ga je vozila mama, zelo malo, večino časa je stal v garaži :D

npr. imam boljšega prijatelja, ki ima 147 alfo tako spimpano, da bi bilo za katere že neokusno, ampak skrbita z očetom za tisto alfo, verjetno kot 1/3 foruma ne skupaj :D
Manj komentarjev kot dobiš pod svoj avto, lepši je.... saj ni stvari ki bi ti jo lahko skritizirali..word!
Uporabniški avatar
Sinister
Alfist
Alfist

mihecmiha napisal/-a:Kašne mate eni. Prekleti peki! A zdaj če mam dizla pa kao moram delat 30 000 na leto ali več?! Pa če mam pragove ter feltne, pa malo spuščen avto je spet narobe. Ej pa umijem ga tud pa spoliram, kaj men ni jasno a ne! Ej pa olje tud vsako leto zamenjam, pa ne naredim tovarniško predpisanih 20 000 km. Ziher sumljivo ne. Prokleta fovšija!
Obvezno ni. Je pa obicajno, ves smisel dizla je "nizanje" stroskov za tiste ,ki se veliko vozijo. Mogoce obstajajo se kdo ,ki ima fetish na dizel zvok ampak naceloma je to varcevanje.

Enako kot si zelo malo ljudi kupit GTA za taksiranje. Mozno je, prav verjetno ali racionalno pa ni.

Sminka na avtu tudi (praviloma) na avtu ni dober znak. Sploh pri znamkah kot je AR. Seveda so izjeme ampak bo vecina Alfistov raje povsem origi avto kot "superdupercustum". Na taksne izvedbe ponavadi padajo 18letniki.
Uporabniški avatar
4momo
Alfist
Alfist
Kraj: štajerska

No ja, jaz sem imel prej disela :mrgreen: in naredil v 7,5letih 88000km, torej obstajajo TUDI takšni Kekci kot sem jaz :oops: Bil je sicer citroen a to ni pomembno. Tudi zdaj imam v 1,4leta z Julko okoli 19000km.
Nisem kupil zato da km delam (če ni potrebno) ampak da uživam....
Eni pač delamo malo km in vem da mi pri prodaji avta 90% forumašov govorilo, da kilometri niso realni za moj letnik in da je prodajna cena pretirana #-o Se gremo stavit !! 8)
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

z164n napisal/-a:Živjo. Jst pa kopujem 159, pa me zanima če kdo pozna tole? Najbol me zanimajo kilometri, ki naj bi jih imela 100.000,realni? Hvala že v naprej

http://www.Avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6196723&show=1[/url]
Vem, da je bila predstavljena tudi na forumu, vendar se lastnika oz. njegovega nick-name res ne spomnim...
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
slehernik
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Sinister napisal/-a:
Obvezno ni. Je pa obicajno, ves smisel dizla je "nizanje" stroskov za tiste ,ki se veliko vozijo. Mogoce obstajajo se kdo ,ki ima fetish na dizel zvok ampak naceloma je to varcevanje.

Enako kot si zelo malo ljudi kupit GTA za taksiranje. Mozno je, prav verjetno ali racionalno pa ni.

Sminka na avtu tudi (praviloma) na avtu ni dober znak. Sploh pri znamkah kot je AR. Seveda so izjeme ampak bo vecina Alfistov raje povsem origi avto kot "superdupercustum". Na taksne izvedbe ponavadi padajo 18letniki.
To smo že predelali se mi zdi. Dizel v Sloveniji nima veze s potrebo ampak z glavo. In tudi zato se uvažajao samo dizli in zato vsi bulijo v števce pri 110 na AC na tempomatu.

Trenutno 159 na avto.net:
bencin 11
diesel 91

Tudi če hočeš dobit bencinca, ga boš težko dobil, kaj šele takega po željah.
Urbi
Alfist
Alfist
Kraj: Škofja Loka

Sinister napisal/-a:

Zdravo,

meni pa ni bilo racionalno kupit bencinarja 2,2 ali celo 3,2 pa da mi žre 12L++ pa da ko jo bom prodajal... jo bom prodajal... pa prodajal... pa prodajal... Ker se bo moral najti enak "cepec" kot jaz da kupi bencin karavana težkega 1500 kg... v zakup sem vzel nekoliko dražje vzdrževanje. Mamo še pri hiši še enega dizla ki dela 20˙000km/leto (1.lastnik)... pa nima noben fetiša na dizel zvok...

lp Urban

p.s.: na A.netu se trenutno prodaja 532 bencin karavanov in 2613 diesl karavanov (06->)... si siguren da vsi dzli delajo najmanj 30˙000km...? Slovenija je mala pa niso vsi trgovski potniki...
slavko
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Raka

Potem se pa polovica 159-karjev tu na forumu sprašuje...zakaj mi pa avto cuka, zakaj mi pa sveti lučka, zakaj imam pa DPF zapacan...in še kar ne razumejo...dizel je za kilometrino...lp
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

ja pa ne kr vsako kilometrino. večinoma relacije in ne neke mestne taxi vožnje. :D
Zaklenjeno
  • Informacija