Fetiši

kar vam pade na pamet
rogi
Alfa Freak
Alfa Freak

Creed napisal/-a:Pa klapa vi niste normalni :mrgreen: :lol:

LP
=D> Na to sem tud jaz pomislil. Tole kar naštevate so res že skoraj obsesije :D
Slika
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

eh, še dobro da se debata ni preselila v spalnico :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
alesdrolec
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kamnik

Scremer napisal/-a:Pri marsikomu zasledim podobne obsesije kot sem jih imel sam... Pa sem prišel do spoznanja, da me vse te malenkosti po nepotrebnem obremenjuje v življenju. Sedaj mi je vseeno kako je poravnan volan, kaj je v predalčkih, kako stoji ventilacija, kdo mi je premikal sedež in ogledala, flekci na šipi, umazan tepih, kako je poravnan denar v denarnici, kako so stvari zložene po predalih,...

Ostaja mi samo še to, da moram it tankat takoj ko se prižge lučka in da vedno predno ugasnem avto ugasnem luči, ventilacijo in radio. Skratka vse mora biti OFF predno obrnem ključ. Glede ventilacije se še odvajam, ostalo bom pa verjetno obdržal :D

lp
erika replika :D hehe

glede tega pred ugašanjem... luzči obvezno ugasnt, radio tud kar pogosto če pa vent. ugasnem se pa začne loputa zapirat ker vrže na kroženje zraka po avtu tko da sm opustu :D

pred vžigom seveda počakat check ok potem zalavfat... z dnarjem v denarnici nimam problemov ker sem itak skoz brez :D
če se pa še kaj spomnem pa dopišem :D
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.
cebelica
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: AR 159 SW 2.4 JTDm
Fiat G. Punto
Kraj: Ljubljana

Amaterji :lol:

Jaz pa priznam, da imam kar nekaj teh OCD motenj, jih nekako poizkušam skrivat ker navadno naletiš na posmehljive odzive ljudi. Se jih pa tudi poizkušam odvadit - vendar je to lažje reči kot narediti. :doubt:
Enkrat mi je celo ena od teh motenj pozitivno pomagala, ker sem ugotovila, da mi je moj takrat že bivši partner ponoči hodil preverjat mobitel! :flamer:
Vse je za nekaj dobro :mrgreen:
SubjectX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Kaj midva sva hodila?!
:D
Ricky
Alfa Member
Alfa Member

TribesMan napisal/-a:Nikol tankat preden zasveti "range limited"...
×2 :mrgreen:
cebelica
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: AR 159 SW 2.4 JTDm
Fiat G. Punto
Kraj: Ljubljana

SubjectX napisal/-a:Kaj midva sva hodila?!
:D
:lol:
Ta bivši še zdej ne ve da sem ga pogruntala; kakšno stvar je fajn prišparat - nikol ne veš kdaj ti prav pride :twisted:
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Trbovlje

...nikjer na armaturi ali sredinski konzoli ne odlagam ključev, stvari ki se vozijo po avtu mi žrejo živce.

Vsakič, ko se vsedem v avto si strkam noge in se takoj privežem. Neprivezan ne znam več vozit. :) Armatura ne sme bit prašna niti se ne sme svetit kakor, da jo mažeš z enim lidl dišečim mastnim čistilom. Lepo mat original...

...huh kaj je še...avto nujno 1x tedensko sesam, ker ne prenesem kamenčkov v avtu...ne jem v avtu,... ma dosti je fetišov. :D Pač eni pravijo avto ti mora suženj bit...jaz pa sem najbolj srečen, če je poštiman in urejen. :D
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
Uporabniški avatar
wolfyy
Administrator
Administrator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair TCT
Kraj: Kanal

...nikjer na armaturi ali sredinski konzoli ne odlagam ključev, stvari ki se vozijo po avtu mi žrejo živce.
hehe, meni ne sme nihče na armaturko niti list papirja odložit, z rokami po šipi ne sme nihče tikat (frendico enkrat ustavil tik preden je želela z roko stransko šipo obrisat #-o samo debelo me je gledala kaj kričim na njo :lol: )
Odgovori
  • Informacija