Pošteni trgovci z vozili ?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
allstarr
Alfa Junior
Alfa Junior

Zanima me kateri predvsem Ljubljanski trgovci z vozili so pošteni oziroma bolje, s katerimi imate dobre ali slabe izkušnje.

Zanima pe predsem Lj in bližnja okolica, lahko pa napišete tudi ostale, nič hudega.

Hvala.
turko
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

ne gre preveč zaupat...
definitivno se je pa dobro izogibat 3 majstrov na letališki, ramastre na dolgem mostu, pa verjetno še kerega...
ALFA JE HOBI, HOČEŠ ALI NOČEŠ
Merlin
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Koseze

Hmm, Avto Triglav recimo, samo majo kar malo visoke cene, pa tudi ne ravno najlepših avtomobilov, drugače je pa kar težka izbira. Letališka je pa itak center poštenosti :evil:
Enyoj your ride! Drive Alfa!

Slika
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

allstarr napisal/-a:Zanima me kateri predvsem Ljubljanski trgovci z vozili so pošteni...
Ti so že zaprli svoje prodaje. So jih nepošteni pojedli...
Chuck
Alfist
Alfist
Vozilo: 2002 Alfa Romeo 1.9JTD
Kraj: Sevnica-Krško

A pojem "pošteni trgovec z vozili" še obstaja. :D
D'oh!

2000 Alfa Romeo 156 1.9JTD wracked
2004 Alfa Romeo GT 2.0 JTS sold
2002 Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD daily driver
simnov
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 147 Ts 1.6 Distinctive
2006 120KM

Jaz sem kupil pri Avtotriglav prijazni vse se da zmenit so pa malo dražji.
SubjectX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

posten trgovec je lahko samo se zasebnik, ki prodaja, ampak se ta hoce iztrziti cim vec od tebe..
B|ind
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Novo mesto

SubjectX napisal/-a:posten trgovec je lahko samo se zasebnik, ki prodaja, ampak se ta hoce iztrziti cim vec od tebe..
Bolje kupit dražji avto pa se peljat kot pa cenejšega pa ga popravljat vsake 3 mesece in na koncu pod črto ugotovit da če bi kupil dražjega v štartu bi na dolgi rok prihranil :)

Tako da ja, najbolj pošten trgovec je načeloma fizična oseba ki prodaja SVOJ avto in ki načeloma nima namena zaslužiti na avtomobilu (kot dilerji) ampak pač zamenjati vozilo z drugim.
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Meni se zdi, da je najboljše kupit najcenejši avto.

Potem zamenjaš vse kar se zamenjati da in imaš za dva ali tri jurje praktično nov avto.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
thunderbolt
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zasavje

Moje izkušnje pravijo fizična oseba tujina - Avstrija, Nemčija.
Uporabniški avatar
gecco
Alfist
Alfist

thunderbolt napisal/-a:Moje izkušnje pravijo fizična oseba tujina - Avstrija, Nemčija.
x2 (fizična oseba ali trgovec iz Nemčije, Avstrije, Belgije)
Josephe
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Prej najdeš nedolžno kurbo.

LP
alfasan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

imaš tudi nedolžne kurbe, kajti nekateri impotentneži se hodijo v kupleraj samo pogovarjat, saj dvigne se jim tak ne.

pošteni trgovec, prveri ga.
ponudiš mu da bi zadeve okrog avta preveril strokovnjak, napiše pa se tudi notarski zapis.
jaz sem to že posksusil, seveda sem bil neuspešen.

kaj imata še skupnega "pošteni trgovci" in nedolžne kurbe. oboje moraš najpraj plačati, kajti današnji trgovci z rabljenimi avti bi radi prodali avto kar brez poskusne vožnje, pri prodajalkah ljubezni pa itak vemo kako gre.

tisti, ki kupi takšen avto si je pač sam kriv, kaj je pa naiven.
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR159, AR spider veloce
Kraj: Kransterdam
Kontakt:

Brez testne vožnje ne kupim avta... Še najbolj mi gredo pa na k... ko se prej najaviš, pa potem koplicira da nima tablic, da ravno pere avto, nekaj muti, greš sicer na testno vožnjo, dolgo 300 metrov in je to to... Vrnem ključe, rečem hvala lepa in grem domov.

Imam pa med kolegi tudi idijote, ki avto vidi na avto.net in ga hoče kar kupit. Se dobro spomnim, ko je kolega gledal že kar nekaj časa nazaj alfico pri dilerju. Se je zmenil da pride in da bi rad šel avto preizkusit. Pridemo tja, naprej začne mutit, da je šel ravno oprat avto, da ne bo prašen za nas. Okej, počakamo. Pri z avtom nazaj si ga ogledamo, zgleda še kar za silo in bi šli samo še probat. Ne to pa ne. Ne morte se pelat. Vsi bi se vozil, kupi in se pelji... WTF? In mi naj bi potem ta avto kupil? Kolega je sicer še vedno rinil v avto in bi ga dejansko kupil predno ga preizkusi, ampak sem ga na silo odvlekel stran. Lepo sem se usedel v svoj avto in ga postavil pred dejstvo... "greš zdejle takoj z mano al pa lepo pešači/štopaj 50 km (je bila sobota, tako da tistega avta tako ali tako ne bi mogel odpeljat). :D
allstarr
Alfa Junior
Alfa Junior

Ja jest sem tud zadnje dneve precej klicaril bi šel tudi pogledat ampak skoraj noben prodajalec mi ni bil tisti pravi, večina jih je na avtih do nekaj dni pred objavo oglasa avte zrihtala v nulo, to so se delali veliki servisi, menjale komplet bremze in amortizerji, sklopke ipd. uglavnem ni da ni blo zrihtano, nakar pa so začel avte prodajat :) Ko ga vprašam imate kakšen račun pa pravijo da so popravljal pri fuš mehankarjih, no ja ampak tudi oni so mogli dat račun stranki sej je treba materijal kupit v trgovini.

Sem pa našel kar nekaj preprodajalcev na črno po domače švercarjev, ki so še hujši od najbolj lopovskih avto dealerjev.
Odgovori
  • Informacija