neprestano se mi prižiga lučka za zavore (!) - neki tazga, samo da imam še praktično nove sprednje in zadnje ploščice in tudi zavorne tekočine je dovolj.
Najprej se mi je prižigala le ko sem močno pribremzal in zavil ostro levo (samo levo), odkar pa imam gor zimske gume mi utripa lih kadar ji paše, tudi ko ne bremzam ampak le spustim gas.
A kdo slučajno ve ali je kaj resnega narobe ali le elektriki dogaja iz čistega dolgčasa.
PS: Pri zaviranju se ne pozna nobene razlike.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Če ma avto ABS maš zadaj pod sedežem ( klopjo) eno enoto od Jäger firme. Če ni to to preglej senzorje na sprednji obesah (pri diskih). Mogoče se je tm kej zacvikal pa prebija.
He, he, he! Meni se samo ob kontaktu prižigajo lučke ko blesave. Vse živo žmigulini, od opozorila odprtih vrat in podobno. ko se pa peljem, pa lučke spijo!
Saj ima tvoja Alfa športno srce in bije u ritmu muzike.
Če bo začela neredno in neenakomerno vtripat pa takoj obišči kako ordinacijo.
O tveganju in neželenih učinkih se predhodno posvetuj z zdravnikom ali farmacevtom.
Meni pa se na moji nonstop prižiga lučka za kontrolo nivoja hladilne tekočine!
Pa ne da bi manjkal kateri del ali pa antifris vse je na max!
Še celo zamenjal sem tisti štoplič na katerega prideta dve žički pa isto.
Tak da se pač moram vedno prijavit
Ma kdo kakšne izkušnje s tem?
Omenjeni Alfa control je del serijske opreme vseh 75, ki so bile narejene v času božiča in novega leta. Ne rabiš dodatnih smrekic v avtu, a ni to fajn.
pero1977 napisal/-a:Meni pa se na moji nonstop prižiga lučka za kontrolo nivoja hladilne tekočine!
Pa ne da bi manjkal kateri del ali pa antifris vse je na max!
Še celo zamenjal sem tisti štoplič na katerega prideta dve žički pa isto.
Tak da se pač moram vedno prijavit
Ma kdo kakšne izkušnje s tem?
To so standardne napake Alf, elektronika ni ravno njihova močna stran, nardiš lahko pa bol malo glede tega, razen če vse po vrsti menjaš, je blo pri men na 155-ki isto.