Nič nisem zrihtal, vendar se ne pregreva več. Sumim kakšno smet v kilerju, pa voda ni dobro krožila? Ne vem... Poskusi s tem, da vse iz kilerja ven stočiš, pa potem frišno not. Pa poglej koliko smeti bo priplavalo ven.
Bojanxe napisal/-a:Dobil avto od ličarja, poštrihan ni slabo, vendar potrebuje še poliranje, ki ga imam v dobrem, da bo alfica kot iz salona. Se mi je preveč mudilo včeraj dobiti alfico nazaj
Naletel sem pa tudi na nekaj problemov:
- pri pospeševanju v katerikoli prestavi nekaj trese sprednji del, mogoče kakšna polosovina?
- včeraj sem v 12V priklopil hladilno torbo, ki pa po nekaj minutah ni več delovala. Ko sem potegnil ven tisti vtič od hl. torbe je bil čisto vroč, kar ne more biti OK. Obenem pa je crknila klima v avtu in 12V vhod?
Če se komu sanja za kaj bi šlo, se priporočam za nasvet.
Pa crknili so tudi brisalci, sem danes strokovno ugotovil...
V glavnem, varovalke sem preveril, skurjene zamenjal in zdaj zaenkrat vse deluje. Ko sem menjal varovalko za brisalce, mi je dve 20A takoj spet skurilo ko sem dal kontakt, zato sem dal 30A in zdaj deluje.
Štrom porihtan, stik pri 12V vhodu.
Vmes je začela ropotat tudi zunanja jermenica, zato smo še to zamenjali.
Imam pa v planu tudi zmontirat 12V vhod v prtljažniku (vtič že imam) in je treba plus pa minus pripeljat nazaj. Verjetno moram pač kable potegnit od akumulatorja spredaj, je mogoče kakšna lažja opcija? Bi se dalo k zadnjim lučem kable zravne pritaknit, pa da potem ne bi svetilo za kakšno pregorjeno žarnico?
12V vhod v prtljažniku sem napeljal kar od ojačevalca in deluje super. Avto sem dobil s poliranja, vendar še vedno nisem zadovoljen z barvo, ki je ponekod kar fajn pomarančasta. Vem, da ne more izgledati kot original ampak se mi zdi da bi lahko bilo bolje narejeno. Pustili so mi tudi nekaj hologramov na plehu in polir pasto po vseh plastikah. Zaščitili so izgleda bolj slabo. Jutri se zamenja še polosovina, potem pa novim kilometrom naproti.
Včeraj smo priklopili tudi na računalnik, ki ni pokazal nobenih napak.
Še nekaj slik:
Nisem dolgo zdržal brez wooferja
Tako da sem prepričal boljšo polovico (težko sicer, ampak je šlo ) da sva ga spet priklopila. Šel sem tudi k Radio Vili, da mi je priklopil razdelilec činčev in na ojačevalcu nastavil vse tako kot mora biti, pa še malo svetoval za naprej. Obvladajo svoj posel, ni kaj, kapo dol. Cena: 10€. Lahko samo priporočam.
Bojanxe napisal/-a:Nisem dolgo zdržal brez wooferja
Tako da sem prepričal boljšo polovico (težko sicer, ampak je šlo ) da sva ga spet priklopila. Šel sem tudi k Radio Vili, da mi je priklopil razdelilec činčev in na ojačevalcu nastavil vse tako kot mora biti, pa še malo svetoval za naprej. Obvladajo svoj posel, ni kaj, kapo dol. Cena: 10€. Lahko samo priporočam.
, nimaš kaj, mora mal hlače trest
Manj komentarjev kot dobiš pod svoj avto, lepši je.... saj ni stvari ki bi ti jo lahko skritizirali..word!