Če imaš 33 1.3 potem si sedaj na istem kot on, če pa imaš kak večji motor pa snemi senzor pretoka zraka in boš na istem kot on.Treentar napisal/-a:Ka te naj jaz srotek nardim ko te sonde sploh nimam?
Nimam enakega motorja in ne želim biti na istem kot on.SHadowX napisal/-a:Če imaš 33 1.3 potem si sedaj na istem kot on, če pa imaš kak večji motor pa snemi senzor pretoka zraka in boš na istem kot on.Treentar napisal/-a:Ka te naj jaz srotek nardim ko te sonde sploh nimam?
Potem pa res ne vem zakaj se "srotek" sploh oglaša. Morebiti doma ni dovolj pozornosti, pa jo je treba na forumu iskat?Treentar napisal/-a:Nimam enakega motorja in ne želim biti na istem kot on.SHadowX napisal/-a:Če imaš 33 1.3 potem si sedaj na istem kot on, če pa imaš kak večji motor pa snemi senzor pretoka zraka in boš na istem kot on.Treentar napisal/-a:Ka te naj jaz srotek nardim ko te sonde sploh nimam?
Sonde nimam, je nikoli nisem imel in je ne nucam...
Namesto aspirina si najbrž viagro potrofil, a?SHadowX napisal/-a:Potem pa res ne vem zakaj se "srotek" sploh oglaša. Morebiti doma ni dovolj pozornosti, pa jo je treba na forumu iskat?Treentar napisal/-a:Nimam enakega motorja in ne želim biti na istem kot on.SHadowX napisal/-a: Če imaš 33 1.3 potem si sedaj na istem kot on, če pa imaš kak večji motor pa snemi senzor pretoka zraka in boš na istem kot on.
Sonde nimam, je nikoli nisem imel in je ne nucam...
Ne vem s čem se troli hranite, ampak sam z zgoraj naštetimi medikamenti nimam težav. Raje pojej še kak apaurin in se skrij nazaj v brlog, preden kakšen od moderatorjev ukrepa za tale že kar dolg offtopic.Treentar napisal/-a: Namesto aspirina si najbrž viagro potrofil, a?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov