je kdo iz foruma AR 156 SW danes dopoldne tm okol 10.30 Drenov grič... Izstopal je pa smiley namesto značke sori sam bolj grdo ne bi mogl bit ampak ok vsak ma svoj okus
Reborn MC napisal/-a:je kdo iz foruma AR 156 SW danes dopoldne tm okol 10.30 Drenov grič... Izstopal je pa smiley namesto značke sori sam bolj grdo ne bi mogl bit ampak ok vsak ma svoj okus
To pa tudi jaz pogosto srečam relacija drenov grič-dragomer, res je smešn ta smiley mi pa tudi na splošno ne zgleda ravno ohranjena alfica...
Reborn MC napisal/-a:je kdo iz foruma AR 156 SW danes dopoldne tm okol 10.30 Drenov grič... Izstopal je pa smiley namesto značke sori sam bolj grdo ne bi mogl bit ampak ok vsak ma svoj okus
To pa tudi jaz pogosto srečam relacija drenov grič-dragomer, res je smešn ta smiley mi pa tudi na splošno ne zgleda ravno ohranjena alfica...
ma k da bi se norca delu sam ne vem iz koga al iz sebe al iz alfe če si pa ne more privoščit tistga znakca k je ne vem 15€ al kolk ja pol pa tud no... glede celote avta pa ne morm nč rečt k me je smiley mal preveč šokiral,tko da sem prvo mislila da narobe vidim eh ja otroc ni kej...