Alfa Romeo 145 1.8 16v Twin Spark (Po skoraj 16ih letih..:D)

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
kača_alfa
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: grosuplje

mašino ti je šraufou pa stric z golfom 2 ???
Uporabniški avatar
Ch4ng3
Alfa Member
Alfa Member

no pol je itak ok :) .. ker na pogled deluje ful nizek, nižji od mojega, pa že jaz drsam po tleh če ne pazim :?

tehnični pa imajo res čudne "kanale", je šlo na milimetre :)

v glavnem, res lepa 145 ... čuvaj jo še naprej =D>
The best of all things is to learn. Money can be lost or stolen, health or strength may fail, but what you have committed to your mind is yours forever.
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Trbovlje

kača_alfa napisal/-a:mašino ti je šraufou pa stric z golfom 2 ???
Jo jo to je ta stric ja...on pa še en drug kolega starejši mehanik je bil zraven, ko smo delal. Brez Matica tko neb nič blo! 8) On je tud kriv, da sem se začel golfa II bat, ker v kombinaciji z njim postane avto prav nevaren!! :lol:

Ch4ng3 maš prav..na splošno moreš res pazit v mojem primeru td zarad karterja... :) hvala!
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Včeraj ob 9ih zvečer se mi je na poti čez "hrib" v največjem nalivu in vetru, v največji vukojebini kjer ni signala... na sredi ceste nastavil en velik kamen katerega sem direkta na gumo fasal... =D> =D> itak jo je presekalo kot lubenico... #-o Dež je tako padal, da sem bil moker do kosti...v prtljažniku 5 potovalk in vrečk katere sem moral prelagat da sem prišel do orodja..in pol še tista faking retardirana originalna vinta.. =D> =D> zmaga!!

Slika

No potrebno bo kupiti dve novi gumi... :|

Sem pa danes znižal voznikov sedež in ja...res se splača delat... pa čeprav samo za 3 cm...se pozna ko prasica! 8)
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
Uporabniški avatar
technoboy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: gorenjska

Sem pa danes znižal voznikov sedež in ja...res se splača delat... pa čeprav samo za 3 cm...se pozna ko prasica!
Lahko kaj več o tem poveš, ker nekaj takega mene mika pri puntotu.
Pa sožalje za tale neljubi dogodek. Včeraj so bile res obupne ceste in gladko za popi****
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Alfa 145 ima med vodili in sedežom mehanizem za dvig sedeža...pač nastavitev po višini. In ta se lahko mirno vzame ven ( z malo dela in inprovizacije, za zaponko pasu sem vzel malo tanjši in daljši šrauf iste moči, ker sem ga moral prestavit... pa oblogo zedeža morš vzet dol...)in ko razdreš in vzameš ven pridobiš dobre 3-4 cm na višini..ampak menim da je najnižja točka sedeža še nižja in se res pozna!
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Žiri

a si se le lotu :D

Jup, se pozna :)
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Če rabiš 16-ke za do zime (205/50) jih jaz imam, samo po njih moraš. Če te zanima, mi javi na ZS.
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

mam 15ke gor :/ bi pa rabu dve 195/50 R15 gumi lih za do konca sezone, če ma kdo... :)
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

kosir1234 napisal/-a:a si se le lotu :D

Jup, se pozna :)
ja sem peno zamenjal od sedeža, ker je bil rahlo poseden pa me je motlo...pol sem pa še vodila vzel ven.. :)
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

Unek napisal/-a:mam 15ke gor :/ bi pa rabu dve 195/50 R15 gumi lih za do konca sezone, če ma kdo... :)
Mam lih 2 komada z 6mm profila, če še rabiš.
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Rabim, samo bi rabil dobit kje na relaciji Maribor - Trbovlje... da se ne vozim nekam prav daleč... :|
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tih deževen dan...

Slika

pa še neki za veselje spet...

Slika

=D>
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

evo zimski setup...sem zmontiral za probo...lepo pride!!! morm dat pa dve felnici poravnat, ker so od znotraj malo zvite - nič hudega, sčistit jih bo treba v nulo. popraskane pa niso nič!! le še zimske gume gor pa bo top komplet za zimo! :) :)

Slika

Slika

8) 8)
moofdi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: GT 2.0JTS
155 3.0 V6 24V
Kraj: Radovljica

Jaz bi tole pustil kar za letni komplet. :wink:
Če je ravno, ni zabavno.
Odgovori
  • Informacija