Alfa Romeo 156 2.0 16v by AlfaSky

Slikice vaših jeklenih konjičkov
RRovan
Alfist
Alfist
Vozilo: 156SW 2.4JTDm 20v
Kraj: Logatec

Kaj pa okol volana? :D
AlfaSky
Alfa Member
Alfa Member

Tisto na sovoznikovi strani je tak znan problem, da na eku gleda ven. Sem šal na alfa servis pa tud tam niso mogli čisto do konca pritrdit.

Na volanu pa se je zadaj odleplo, ker je avto stal dost na soncu zgleda. Sem kupil že takega.

Nena pa falijo airbagi, če na to ciljaš :)

Avto pa prodajam, ker hočem it na dizla.
RRovan
Alfist
Alfist
Vozilo: 156SW 2.4JTDm 20v
Kraj: Logatec

Tud jst ze en lep cas iscem dobro 156 smrdljivko, zal pa je izbira le-teh porazna.

Mas pa lepo alfo, in ce bi bil na trgu za 2.0, bi bil verjetno ze pri tebi. Skoda ker delam tedensko 400+km. Ne vem ce bi rad tedensko tankal. :P
AlfaSky
Alfa Member
Alfa Member

Ja izbira je res slaba :(

Menjal pa bom za alfo 156 ali 147 dizla, ker bom tudi te Tomason felne obdržal in jih dal na drugo alfo.

Hvala RRovan :)

Delaš pa res dosti km.
Uporabniški avatar
THOR
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: alfa 33/156/159/giulietta

Kaj komplicirate, kupite avto za 2k e in se vozite. Ko bo kaj falilo,se pa menja. :) Zavedati se je treba, da kupujete 10let star avto in ne NOV!! Poglejta še malo po tujini, če pri nam ni primerne za vas. Tudi vajina primerka sta taka kot sta, pa se veselo vozita okoli. Folk hoče za jurja nov avto, brez prask, odličen motor in še poštemplano knjižico. Če ga prvi dan obrneš na streho si ob jurja in to je to. Če kupuješ avto za 15k e pa je druga pesem. Tam vsako leto že tako ali tako izgubiš 2k e, pa če dela vse.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... =Limousine
Pij, jej, kavsaj, za delo se ne ravsaj!!!
alfa 33//156//159//giulietta
AlfaSky
Alfa Member
Alfa Member

Če nimaš dosti denarja pač hoče človek za dva jurja kupit kolko se pač da dober avto ne? Noben ne kupi avta, ki ni bil servisiran ali pa je cel obtolčen in podobno. Od takega, ki ne da nič na avto pač ne kupim avta, ker se mu je jeb**o za njega in lahko potem ti vse servise delaš na njem. Hvala lepa za tak avto pa četudi stane dva jurja ali manj...

Glede servisne knjige pa me ful moti, če je avto nima zraven, ker to spada k avtu in ne v smeti. Lahko samo sklepam, da če avto nima servisne knjige, da ima zbite kilometre.

Raje vidim 200k na števcu s servisno knjigo kot pa 100k brez nje.

Jaz si to staro alfo pokrivam s ponjavo, da se ne nabere gor prah in da ne pride zraven ptičja umazanija :D

To še redko kdo dela pri novih avtih na žalost...
Odgovori
  • Informacija